E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş’ta rota Güneş’e döndü---

Beşiktaş’ta rota Güneş’e döndü

Beşiktaş’ta rota Güneş’e döndü
12 Aralık 2021 - 12:34 borsagundem.com

Beşiktaş yönetimi, yabancı hocalardan beklediği yanıtı alamayınca rota yerli teknik adamlara döndü. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş, Okan Buruk ve RIza Çalımbay isimlerini gündemine aldı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifasının ardından yeni teknik direktör için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hem sezon ortası olması hem de maddi koşullar nedeniyle olumlu yanıt alamayan Beşiktaşlı kurmaylar da rotayı yerli hocalara çevirmiş durumda.

3 ADAY VAR, İLK ROTA GÜNEŞ

Beşiktaş'ın yerli hocaları arasında 3 isim öne çıkıyor. Bunlardan ilki Kartal'ı 2015-2019 yılları arasında çalıştıran ve 2 kez şampiyonluğa taşıyan Şenol Güneş...

Son olarak Milli Takım'ı çalıştıran ve çalkantılı bir sürecin ardından görevi bırakan Güneş, yerliler arasında öne çıkan isim.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de yakın ilişkileri bulunduğu Güneş'e ikinci Beşiktaş dönemi için teklif yapılacak.

BURUK VE ÇALIMBAY

Kartal'ın yerli hoca konusunda listesindeki diğer isimler ise Okan Buruk ile Rıza Çalımbay...

Başakşehir'i şampiyon yapan Buruk, ailevi sebeplerden ötürü geçen sezondan bu yana takım çalıştırmıyor. Buruk 1 yıl sonra futbol sahalarına dönebilir.

Birçok Anadolu ekibinde de görev alan Buruk, Başakşehir'deki şampiyonluğun dışında Akhisar'da Türkiye Kupası kazanmıştı.

Sivasspor'un başında bulunan Rıza Çalımbay da Beşiktaş'ın listesinde bulunan bir diğer isim.

2005'te de Beşiktaş'ı çalıştıran ve kötü sonuçların ardından görevden ayrılmak zorunda kalan Çalımbay, Sivas'ta 3 sezondur çok başarılı işlere imza attı.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan Çalımbay'ın sözleşmesinde Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde serbest kalır maddesinin bulunduğu ifade edildi.

Cedi Osman, Cavaliers'ta maça damga vurdu!

 

Avcı'dan mağlubiyet açıklaması: Namağlup şampiyon olacağız demedik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika12 Aralık 2021 13:05

    Atom karınca BJK'de oynarken en çalışkan futbolcuydu, genç Sergen yetenekli fakat antrenmanlara geç kalıp çalışmayı sevmeyip at koşusu peşinde koşturuyordu. Rıza Çalımbay'a bugüne kadar BJK şans tanımadı.