E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Beşiktaş'ın penaltısı penaltı falan değil"---

"Beşiktaş'ın penaltısı penaltı falan değil"

Beşiktaş'ın penaltısı penaltı falan değil
22 Kasım 2015 - 20:49 borsagundem.com

Beşiktaş-Sivasspor maçının ilk yarısına damga vuran penaltı pozisyonu % 100 futbolda masaya yatırıldı.

Beşiktaş-Sivasspor maçının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Daha maçın başındaki kalecinin hatalarıyla Beşiktaş bir pozisyon buldu. Daha sonra bireysel yeteneklerle önce Oğuzhan, 2'ye 1'inde Olcay'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Ayak dışı iç vurması gerekirken dışla yüzde yüz bir gol kaçırdı. Ardından Sosa hakaten çok yetenekli bir oyuncu olduğu için rakibinden
önce gitti. O da enterasan vurdu. Kalecinin bireysel hatası ve bireysel performanslarla da ilk 15 dakika aslında maç 2-0 Beşiktaş lehine gelişebilirdi" yorumunu yaptı.

Sivasspor'un sonradan toparlandığını vurgulayan Dilmen, "En azından savunmasını Beşiktaş'a göre almaya başladı. Beşiktaş'ı oyun içinde çözdü. Maçtan önce düşündüğü planladığı savunmayı oyunun 15'inci dakikasında uygulamaya başladı" dedi.

Rıdvan Dilmen,"Quaresma'nın pozisyonu net faül ve sarı kart. Orada 2 ayrı hakem de var. Hem kale arkası hem yardımcı hakem. Daha sonra Quaresma gidiyor rakibe basıyor, sarının üstüydü bence, kırmızı da verilebilirdi. Anlamsız bir penaltı veriyor. Penaltı falan değil pozisyon" ifadelerini kullandı.

Hakem olması durumunda o pozisyonda penaltı vermeyeceğiğni dile getiren Rıdvan Dilmen, "Sonuçta da skoru etkileyici hakem hatası oldu. Beşiktaş ilk 15 dakikada koparacağı maçı daha sonra Sivas'ı ortak etti. Aatif'in bir kaç tane şutu. Ersan'ın ofsaytı bozmasından dolayı Eneramo'nun yakaladığı pozisyon var. Bu Sivas'a güven getirdi" diyerek düşüncelerini aktardı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)