E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın konuğu Giresunspor---

Beşiktaş'ın konuğu Giresunspor

Beşiktaş'ın konuğu Giresunspor
09 Nisan 2023 - 09:44 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Bitexen Giresunspor'u ağırlayacak. Çıkışını sürdürmek isteyen siyah-beyazlı ekipte hedef 3 puan.

Geçen hafta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek, Spor Toto Süper Lig'de zirve iddiasını sürdüren Beşiktaş, 28. Hafta mücadelesinde Bitexen Giresunspor'u konuk edecek. Pazar akşamının son randevusu olan maç saat 20.30'da Vodafone Park’ta oynanacak. Müsabakayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

MAÇTAN ÖNE ÇIKAN NOTLAR

Bu sezon Giresunspor'a konuk olduğu Süper Lig maçını 1-0 kazanan Beşiktaş, lig tarihinde Karadeniz ekibi karşısındaki tek dublesini yaptığı 1976/77'deki iki karşılaşmadan da 1-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş'a konuk olduğu son Süper Lig maçını 4-0 kazanan Giresunspor, daha önceki altı ziyaretinde puan alamamış ve sadece iki gol atabilmişti.

Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de çıktığı yedi iç saha maçının altısını kazanan Beşiktaş (1B), daha önceki 15 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmayı hedefliyor (6G 7B 2M).

Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında çıktığı 13 maçtaki iki galibiyetini Galatasaray (1-0) ve Fenerbahçe (2-1) karşısında alan Giresunspor (6B 5M), lig tarihinde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi aynı sezonda dış sahada mağlup eden ilk takım olmayı hedefliyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER:

Beşiktaş: Mert | Masuaku, Colley, Saiss, Onur | Salih, Gedson, Ghezzal | Cenk, Redmond, Aboubakar

Bitexen Giresunspor: Ferhat | Alper, Perez, Arias, Hayrullah | Mejia, Campuzaro, Doğancan | Sainz, Kuwas, Bajic

Beşiktaş'tan TFF'ye Fenerbahçe başvurusu

 

Görüşmeler başladı: Beşiktaş, UEFA'ya resmen başvurdu!

 

Fenerbahçe: 2 – Beşiktaş: 4

 

Beşiktaş hisselerinde 'derbi' dopingi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)