E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş deplasmanda 1 puana razı oldu---

Beşiktaş deplasmanda 1 puana razı oldu

Beşiktaş deplasmanda 1 puana razı oldu
05 Nisan 2024 - 01:04 borsagundem.com

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Siyah beyazlı ekip uzatmalarda yediği golle 1 puana razı oldu ve puanını 47'ye yükseltti

Deplasmanda karşılaştığı Başakşehir karşısında Beşiktaş, maçın uzatma dakikalarında yediği golle bir puana razı oldu.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, RAMS Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma, 1-1 berabere sona erdi.

Beşiktaş, 16. dakikada Omar Colley ile öne geçerken, Başakşehir 90+5. dakikada Emirhan İlkkan'ın kaydettiği golle bir puanı kurtardı. Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Semih Kılıçsoy'un, Başakşehir'de ise Krzysztof Piatek'in vuruşlarında direkler gole izin vermedi.

Ligde oynadığı son üç maçtan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ın galibiyet hasreti dört maça çıktı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 47'ye, Başakşehir ise 43'e yükseltti.

BEŞİKTAŞ COLLEY İLE ÖNE GEÇTİ

Beşiktaş, Omar Colley'in golüyle öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Muçi, meşin yuvarlağı ceza sahası içerisine doğru ortaladı. Ön direğe düşen topu Semih Kılıçsoy kafayla arka direğe doğru gönderdi. Kale önüne gelen topu Colley tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu

Bu golden dokuz dakika sonra Başakşehir'in Piatek ile girdiği pozisyonda direk gole izin vermedi. Sol kanatta Davidson’un pasıyla topla buluşan Dubois, ceza sahası içerisine doğru ortaladı. Topa iyi yükselen Piatek’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten dışarıya çıktı.

BEŞİKTAŞ DİREKLERE TAKILDI

Beşiktaş, Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta direğe takıldı. Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ghezzal’ın vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü.

Maçın son anlarında bu kez Semih Kılıçsoy'un vuruşu direkten döndü. Ceza yayının çevresinde Muleka, pasını tekte Muçi’ye aktardı. Muçi de gelen topu ceza soldan sahası içerisine doğru koşan Semih Kılıçsoy’a gönderdi. Bu oyuncunun bekletmeden ayak içi vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü.

BERABERLİK 90+5'TE GELDİ

Sağ taraftan Pelkas’ın kullandığı kornerde altıpasın birkaç adım gerisinde iyi yükselen Emirhan İlkhan, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Emirhan İlkkan, altyapısında yetiştiği Beşiktaş'a karşı attığı golden sonra sevinmedi.

Kalan dakikalarda bşka gol olmayınca mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Beşiktaş, Başakşehir virajında

 

Beşiktaş borsada yatırımcısını sevindirdi

 

Beşiktaş hazırlık maçında 5 golle galip

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 52,85
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -27,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,20
İşlem Hacmi 12.611.437
Toplam Adet: 238.627
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)