E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBenjamin Tetteh'de sıcak gelişme! Galatasaray kabul etti..---

Benjamin Tetteh'de sıcak gelişme! Galatasaray kabul etti..

Benjamin Tetteh'de sıcak gelişme! Galatasaray kabul etti..
19 Ocak 2019 - 20:47 borsagundem.com

Galatasaray'ın transfer gündeminde sıcak saatler yaşanıyor! Sarı-kırmızılılar bir süredir santrfor transferini bekliyordu. Gana basını, Galatasaray'ın Sparta Prag ile Benjamin Tetteh transferi konusunda anlaştığını duyurdu

Devre arası transfer döneminde Garry Rodrigues ve Ozan Kabak'ı satan, kadrosunu ise Marcao ve Emre Taşdemir'le güçlendiren Galatasaray'da gözler santrfor transferine çevrilmişti. Sarı-kırmızılılarda bu doğrultuda sıcak bir gelişme yaşandı! Uzun süredir gündemde olan Benjamin Tetteh'in Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğu iddia edildi!

Gana basınında çıkan habere göre Galatasaray, Sparta Prag'ın Benjamin Tetteh için istediği 7,5 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti! Haberde 21 yaşındaki futbolcuyla Premier Lig ekipleri Wolverhampton Wanders ve Everton'ın da ilgilendiği belirtilirken genç golcünün sarı-kırmızılılara yakın olduğu kaydedildi.

Haberde ayrıca Tetteh'in menajeri Sascha Empacher'in Galatasaray yetkilileriyle son birkaç saattir görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi. Ganalı futbolcuyla ilgilenen tüm kulüplerin 7,5 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiği kaydedilirken anlaşmada oyuncunun bir sonraki transferinden pay maddesi olacağı da belirtildi.

BENJAMIN TETTEH KİMDİR?

Doğum tarihi: 10 Temmuz 1997 
Uyruğu: Gana
Doğduğu il: Accra
Yaşı: 21
Boyu: 1,93
Mevki: Santrfor
Ayak: Çift
Güncel kulüp: Sparta Prag
Sözleşme bitiş tarihi: 30 Haziran 2022
Milli takım: Gana U20: 9 maç 2 gol | Gana U17: 9 maç 5 gol
Güncel piyasa değeri: 2 milyon Euro
Bu sezonki istatistikleri: 22 maç 9 gol 2 asist

 

Galatasaray'a 4 bomba isim!

 

Galatasaray Ozan'ı rekor fiyata sattı

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)