E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeni duygulandıran vatandaşlarımızın yaraları sarma çabası---

Beni duygulandıran vatandaşlarımızın yaraları sarma çabası

Beni duygulandıran vatandaşlarımızın yaraları sarma çabası
25 Ocak 2020 - 19:43 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Beni duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda, siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü çaba göstermeleridir." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu süreçte beni duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda, siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü çaba göstermeleridir." dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bu tasada ve kıvançta beraber olmanın bütün güzelliklerini gösteriyor bize. Allah başka acılar vermesin. Bu tür acılar bizleri birleştiriyor ama keşke bu tür acılar olmasa, her türlü önlem alınsa ve dolayısıyla bir can kaybı yaşanmasa. En büyük arzularımızdan birisi de budur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELTEM GÜZELBAHAR26 Ocak 2020 14:52

    senin ortağın iyi parti ve teröristeleri destekleyen hdp den tık yoktur say kemal.

  • fetoş26 Ocak 2020 18:12

    fetoş ağzıtla konuşuyorsun. belliki geçmişin karanlık. kendini aklamaya çalışıyorsun. Hukuk dili deil, feto dilini kullanıyorsun. HEDp li her vatandaş terörist deildir. insanları terösit ilan eden yobazsın sen

  • Değişim gliyo26 Ocak 2020 14:06

    Bu depremdede görüldükü 25 yıldır bir önelm yok. İstanbul depremine hazırlık yapılmıuyor bir gazetci AKP li yönetici ve bakanlıkalra soru soramıyor. Demekki CHP lileri mille tbaşa geirecek. çünk, CHP lielr eher soru sorabilirsun. baskı yok. engel yok. tehdit yok. sorunu soruyorsun, önerini sunuyorsun. CHP lileri köküne kadar eleştirebiliyorsun. reel manade her şeyleri belgeliyor ve paylaşıyorlar Halk onun için her alanda, DEPREM ALANINDADA değişimia rtık istiyor.Elazığda deprem oldu 1 soru sorabilen gazeteci yok, işindne, gücünden, yada memuriyetinden krokan üniversiteli hocalar, cnalı yayaın tv habercileri, korku korku içinde. akıllarındakileri soramıyorlar. o bakımdan Türkiye bugunde çok iyi anladı. Değişim şart. Soruları alan, sorulara belgeli cevap veren, projeleri resmi ve onaylı bir yönetim sitiyoruz... ben canımı yolda bulmadım. 1999 dan beri toplanan deprem paraları soran yok? alınan önlem neler soran yok?  

  • Ziya26 Ocak 2020 17:54

    Ulan git şuradan  değşimmiş!  İstanbul da pek çok bina yenilendi!  Dangalak İzmir den haberin var mı?  Çöp toplamaktan aciz belediyecilikten haberi yok!  Türkiye  sana 33 gömlek fazla!  Daha bu ülkede bir dikili taşınız yok. Taşı da boşverdik Düşmanlık etmekten başka bir ..k bildiğiniz yok.

  • MELTEM GÜZELBAHAR26 Ocak 2020 14:48

    haydi be oradan hanzo .chp li yıllar kütahya vs.vs.yerlerde depremlerde 20-30-50 000 vatandaşımız ölür iken binlerce bina yıkılmış idi.chp demek yokluk demek.bakın chp iktidara gelsin borsa çöker ve dolar 15-20 TL olmaz ise ben bu işi bilmiyorum.bu büyük bir şiddetli bir depremlerden olup bu zayiat normal.sonra yıkılın binaların hepsi eski ve yanlış yapın eksik malzeme kullanılan binalardır.her şeyi hükümete yüklemeyecek kimse .bina yapılınca kimse o inşaatlar nasıl yapılmış hiç inceliyormusunuz.zaten bizim işimiz beleşcilik ya bir olayda ALLAH ı suçlarırız yada Hükümeti. hiç kimse kensini suçlamaz.chp nin bir tane vizyonu ve projesini ben hiç duymadım.işleri güçleri teröristlerin partisi ile el ele yürümek ve ittifak yapmak.

  • Cafer Krhn26 Ocak 2020 12:13

    Ulan troller depremi bile siyasilestiriyonuz, tamam cikar pesindesinizde birazda insan olun,

  • abdullah26 Ocak 2020 11:52

    yara açanlar yara saranlar ortaya çıktıkça yok olacaklardır. hakka uzak olan halka da her daim uzaktır. 

  • Nedim26 Ocak 2020 07:59

    Fransız ne kadar üzüldü ise sen de o kadar!

  • Nedim26 Ocak 2020 04:02

    Bir türlü uygun senaryo bulamayınca sonunda piyasaya çıkmak zorunda kaldı!   

  • Numan26 Ocak 2020 00:06

    Aynen herkes lazım Kılıçdaroğlu da bizim değer imiz,bir GS olarak FB maç yaptığı ağlattı beni bravo atkiy bere atlamalari Elazığ üşüme diye, kocaman yürekli bir ülkeyiz

  • Metin25 Ocak 2020 23:58

    Ekrem sow yapacaktı ama yemedi.afad buna müsade etmedi.varsa bi sey bana ver ben dagıtırımm dedi ekremde kızmış otobüsle istanbula geri dönüyormus.

  • Hadi oradan26 Ocak 2020 14:49

    Otobüsten 200 gram çay firlatanlara aynı yorumu yapmadığın sürece bir insan müsveddesi olarak kalacaksın.

  • Şunu gördüm25 Ocak 2020 23:50

    Arapcı ve ümmetçiyim diyen bazı geri kafalılar... İstanbul da yaşanan sel fealketinde (25 yıldır yöneten belli zaten) ... Asker şehidimizin ceznazesin de(onca güvenlikgücü ve personeli var ve haber devaliye resmi yazıla verilmiş ) . Şuan Elazığda yaşanan deprem felaketinde( bir çok şehirde par akarşılığı ruhsatlar, binalar vb. barışlarla izinle verildi)  BİLDİĞİN SİYASET YAPMAYA, OY TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR bazıları hala....Etrafımda ne yazık bugün sohbetlerde de duydum. Forum sayfası yorumlarında da şuan o kişileri okuyabilirsiniz. Bunların man kafası ve geri kafalılıkları. türk milletini asla bölemez. bu yobaz zihniyet asla ve ala ne hukuk nede adelet duygularını bilmez. Her şeyleri kendine yontarlar. Böyle bir günde, siyaset peşinden koşanları kınıyorum.  Zaten milletin yüzde 95 i olup biteninde farkında. gündem çürük binalar, izin verenler, af çıkartanlar, ama önce 1 insan kurtulsun hepsine bedel.

  • Aksigir26 Ocak 2020 14:51

    Nedim sana biraz para verelim gel biraz da burada soytarılık yap. Kaç parasin sen?

  • Nedim26 Ocak 2020 12:37

    En rezalet yer İzmir!  yarım asra yakın bir zaman aynı şehir!  Tam bir mezbelelik!  Şehrin siületini Avm, yeni yapılan yollar, metro ve İzban (devlet katkısıyla yapılan yatırımlar)   değiştirmiş!   Bu durumda sizden daha yobaz ve mal kalmıyor.

  • emekli25 Ocak 2020 23:47

    ALLAH YARDIMCİMIZ OLSUN.

  • erol g.25 Ocak 2020 23:20

    PARTİLER FARKLI MESLEK GRUPLARINDAN KİŞİLERİ SEÇİMLERDE ADAY GÖSTERMELİ BİR TANE JEOLOJİ MÜHENDİSİ VEKİLİMİZİN OLMAMASI DEPREMLERDE MADDİ/MANEVİ ZARAR GÖRÜLMESİNİN NEDENİDİR ŞİDDETLİ BİR DEPREMDE FAY HATLARININ OLDUĞU YERLERDE YAPILMIŞ BİNALARDAN TEMELİ SAĞLAM YAPILMIŞ ÇELİK BİNALAR AYAKTA KALABİLİR DİĞERLERİ YIKILACAK VEYA HASAR GÖRECEKTİR

  • Gerçek25 Ocak 2020 23:07

    Çakal, hayatın yalan

  • Helal baskan..25 Ocak 2020 22:32

    Ayri gayri yok..Alkislar Kilicdarogluna..

  • Malatyalı25 Ocak 2020 23:59

    Bu adam yerine koyup oy veriyorsunuzya daha ne diyim

  • göz.25 Ocak 2020 22:10

    Dolmabahcede bu adammi konuştu,çözüm sürecini kim yaptı gözlerinizi acın uzayda yaşayanlar.feto ile yanak yanağa yürüyenler piyasada kol geziyor...yaşında hepiniz karsi tarafa dönersiniz.

  • Atma Ziyaaa26 Ocak 2020 14:53

    Atma Ziyaaa

  • Ziya26 Ocak 2020 04:09

    Hava alanında fetonun itleri ile nasıl anlaştığını ve sıvıştığını  hepimiz gördük!   Şimdi aynı masalı anlatma da 3 krş luk aklınla 15 krşluk yorum yapma.  Diyarbakır da yine terörist  itlerin tarafında olduğunu yine görüyoruz.  İzmir İstanbul ve Ankara belediyeleri pkk gündemimizde yok diyerek bu itlere kınama dahi yapamıyorlar. Sen ne anlatıyorsun dangalak?

  • Mehmet Ali 25 Ocak 2020 21:35

    Vallahamı? Tabi sana bu tür şeyler ters sen böyle yardımlaşmayı bilmediğin için. Senin işin hep başka şeyler. 

  • Boş muhabbet 25 Ocak 2020 21:32

    Sen hariç

  • HALİL KERTENKELE25 Ocak 2020 21:11

    Bizim vatandaşlar vatansever, ülkesini sevenler, vatanı için gerekir ise canını verirler fakat vatanını asla böldürmezler.sen gidip teröristleri destekleyen partiler ile hem el ele hem kolkola yürüdün bu da yetmez gibi gittin onlarlarla ortaklık yaptın.

  • İguana 26 Ocak 2020 14:55

    Teröristlere davul zurna karşılaması yaptıran Kılıçtaroglu'nu kınıyorum. Osman ocalanı trtye çıkaran İmamoğlunu kınıyorum.