E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBelhanda ve Feghouli'nin, Mustafa Cengiz'i çıldırtan hamleleri ortaya çıktı---

Belhanda ve Feghouli'nin, Mustafa Cengiz'i çıldırtan hamleleri ortaya çıktı

Belhanda ve Feghouli'nin, Mustafa Cengiz'i çıldırtan hamleleri ortaya çıktı
17 Ekim 2020 - 17:01 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, maaş indirimini kabul etmeyen Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için ‘ne halt yediklerini anlatacağım' demişti. İki futbolcunun başkanı çileden çıkaran hamleleri ise ortaya çıktı.

OCAK AYINA KADAR SÜRE VERDİLER

Feghouli'den 300 bin Euro, Belhanda'dan ise sadece 200 bin Euro kesinti yapıldı. Ancak bunu kabul etmeyen oyuncular FIFA'ya gitme kararı aldılar. Olay bununla da sınırlı kalmadı. Galatasaray'a 2021 yılının ocak ayına kadar süre veren Kuzey Afrikalı iki oyuncu fesih haklarını da talep ettiler.

Üstelik kesilen ücretin ödenmemesi durumunda fesih hakkını haklarını isteyen Feghouli ve Belhanda, kalan ücretlerinin ödenmesi şartını da ilave ettiler.

BAŞKAN CENGİZ'İN SABRI KALMADI

Yaşananların üzerine başkan Mustafa Cengiz'in iki futbolcuya çok ciddi tavır aldığı ifade ediliyor. Durumun takıma nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali bir 17 Ekim 2020 22:38

    Başkan istifa

  • Darius17 Ekim 2020 20:41

    Kardeşim!.. Adamlarla profesyonel sözleşme yapmışsın, bu sözleşme hem futbolcuya hem kulübe karşılıklı hak ve yükümlülükler getirmiyor mu?.. Kabul etmek zorunda değil, zaten yazılı sözleşme yapılmadan önce karşılıklı pazarlık yapılmıyor mu?.. Ortak noktada buluşulmuş ki sözleşme imzalamışsınız. Sonra ne diye mızıkçılık ediyorsun?

  • ZEYREK ZEMHERİ17 Ekim 2020 18:16

    Neden kabul etsinlerki.adamlar haklı bence.bende olsa indirim yapmak.adamların tapu gibi kontratları var.hep yanlış transferler 3 büyük kulübü batırma noktasına getirdi.