E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBelçika'da patlama! Bina yıkıldı enkaz altında insanlar var---

Belçika'da patlama! Bina yıkıldı enkaz altında insanlar var

Belçika'da patlama! Bina yıkıldı enkaz altında insanlar var
16 Ocak 2018 - 01:51 borsagundem.com

Anvers kentindeki patlamada bir bina yıkıldı, çevre binalar hasar gördü. Enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmaları sürüyor

Belçika'nın Anvers kentindeki bir binada yerel saatle 23.00'da meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. 

Anvers polisinin açıklamasında, Paardenmarkt Caddesi'ndeki bir binada patlama olduğu, 5 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Binanın yıkıldığı ve çevredeki en az üç binanın hasar gördüğü belirtilen açıklamada, henüz nedeni bilinmeyen patlamanın terör saldırısından kaynaklanmadığı vurgulandı.

Açıklamada 2 ya da 3 kişinin enkaz altında kalmış olabileceği ifade edildi. 

Öte yandan, bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Kurtarma ekipleri eğitimli köpeklerin de yardımıyla enkaz altındakileri arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Olayın kesinlikle terör kaynaklı olmadığını açıklayan polis, patlamanın gaz borularından kaynaklanmış olabileceğini belirtti.


Patlamanın ardından itfaiye ve kurtarma ekipleri çalışmalara başladı. 


Enkaz altından kurtarılması beklenenler için ambulanslar hazır bekletildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)