E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBBP'li başkandan bedelli için şok sözler---

BBP'li başkandan bedelli için şok sözler

BBP'li başkandan bedelli için şok sözler
04 Aralık 2014 - 00:50 borsagundem.com

BBP Bolu İl Başkanı Alan: Bir erkeğin erkek olabilmesi için askerlik yapması gerek. "18 bin lira verdim erkekliği satın mı aldım" diyecek memoşlar?

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan bedelli askerlikle ilgili görüşlerini sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Mahmut Alan, daha önce bedelli askerlik yapmak için 30 bin TL verenlerin kazıklandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi bu bedelli askerliği çıkarttılar hem komik, hem de acı şeyler yaşıyoruz. Komik olan şu; mesela öncekiler kazıklandı, 30 bin lira verenler kazıklandı şimdi. Düşürdüler 18 bin liraya, bari çıkarın 30 bin liraya da daha önce 30 bin lira veren arkadaşlar üzülmesin, kazıklanmasın. Acı olan durum da şu; yani düşünsenize bir savaş çıksa ne diyecek bu bedelli askerlik yapanlar, ya kusura bakmayın biz savaşamıyoruz çünkü silah tutmasını bilmiyoruz, askeri eğitim almadık, biz savaşa katılmıyoruz mu diyecek? Düşman da şey diyecek değil mi siz bedellisiniz, pardon ya biz size dokunmuyoruz mu diyecek. Düşman geldiğinde bedelli de tanımaz, bedelsizi de tanımaz." 

Bedelli askerlik yapacak olanlara ’memoş’ benzetmesinde bulunan Mahmut Alan, şöyle devam etti: 

"Bu vatanın evlatları bir bedel vermiştir o da canlarıdır, kanlarıdır, herkesin gerekiyorsa bu bedeli vermesi lazım ki bu toprak parçasının adı vatan olsun. Öyle yok bedavadan "Benim param var ben askerlik yapmıyorum". Birileri kendine rant sağlayacak diye, kendi açıklarını kapatacak diye bedelli çıksa bile halkımızın rağbet etmemesi gerekiyor. Bir erkeğin erkek olabilmesi için askerliğini yapması lazım. Bedelli, yani 18 bin lira verdim erkekliği satın mı aldın diyecek memoşlar? Yani bizim şimdi mehmetçik var, bunlar da memoş oluyor bu duruma göre. Bedelli çıksa bile halkımızın bedelliye rağbet etmemesi lazım." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azamet04 Aralık 2014 18:05

    helal olsun başkan

  • kemal 04 Aralık 2014 14:05

    hem askerliğini yapmayıp sürekli kaçacaksın sonrada üstüne birde ödüllendirileceksin.

  • Mehmet Ağa04 Aralık 2014 06:52

    Valla memoş anca erkekliğin, parayla satın alınabilecek bişi olduğunu düşünenlere denir bence. Ne yani İsviçre'de ordu yok asker yok ordaki tüm erkekler memoş mu bu kadar yıldır ?

  • serkan04 Aralık 2014 01:44

    Savas cikarsa ilk once bedelliler gitsin ben uzerime duseni yaptim. 15 ay

  • çakır04 Aralık 2014 01:26

    Reytıng uğruna yapılan hamleler samimiyetsizlik muhalefet partiler bir yere varamaz çıta yüksek hükümet verilen sözleri yerine getiriyor mu ben buna bakarım