E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayrampaşa saldırganları etkisiz hale getirildi---

Bayrampaşa saldırganları etkisiz hale getirildi

Bayrampaşa saldırganları etkisiz hale getirildi
03 Mart 2016 - 12:31 borsagundem.com

Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğe saldıran iki kadın terörist yapılan operasyonla etkisiz hale getirildi

Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldıran teröristler bir binada sıkıştırıldılar. 'Teslim ol' çağrılarına karşılık vermeyen iki kadın teröristin bulunduğu binaya operasyon başlatıldı. Özel Harekat polisi kapıyı patlayıcıyla kırdı ve içeri girdi. Bölgede bir süre patlama ve silah sesleri duyuldu. Bölge abluka altına alındı. Mahalledeki diğer binalarda yaşayanların dışarı çıkmasına izin verilmedi. 
Saldırıyı düzenleyen iki kadın terörist saklandıkları binada polis operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

1 POLİS YARALANDI

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın teröristlerin üzerinde el bombaları ve uzun namlulu silahlar olduğu bildiriliyor.

video##2417##player


İSTANBUL VALİSİ ŞAHİN OLAY YERİNDE

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi. Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DELİ DELİ.03 Mart 2016 22:36

    YAHU BUNLAR PAZARA ÇIKMIYORLARKİ ENFLASYONUN DÜŞTÜĞÜNÜ BİLSİNLER bunlar sadece yaptıkları araştırmalarda gelen haberlere göre enflasyonun düştüğüne inanmaya çalışıyorlar sizler bu milleti KERİZ yerine koymaya çalışmayın bari.insanların evlerine bir gidinde bin ah işitin belkide çoğu KÜFÜR edecek durumda olur.insanlar yaşıyorlatrsa buda sadace bankalara olan KREDİ borçları yüzünden neredeyse intihar edecek duruma geldiler bunları başta yapanlar şimdilerde hiçbirşey yapmamış gibi insanları lekelemeye çalışıyorlar.artık bankalar bile kredi vermek istemiyorlar ama birileride çıkıp MRKZ BNK sının hemen faizleri indirmesini istiyor nedeni müteahitlerin ellerinde patlayan daire vede dükkanları. insanlık bukadar ucuzmube.

  • SABRİ TARAN03 Mart 2016 18:40

    sahte tuik rakamları.VATANDAŞ OLARAK İNANMIYORUM FİYATLAR EL YAKIYOR.GERÇEKLER DAİMA YALANI GELİP GEÇER.'KENYA ATASÖZÜ'

  • he he he 03 Mart 2016 15:48

    bi ğüldüm bi ğüldüm he he he ha ha ha

  • kara elmas 03 Mart 2016 15:32

    böyle hayinler için idam kesinlikle acilen yasalaşmalı.

  • vatansever03 Mart 2016 15:25

    başaramayacaksınız ülkeyi bölemiyeceksiniz çünki bu ülke için ölecek sayızız mehmetler ahmettler var kıyamete kadar ALLAH ın izniyle büyüyecez ama asla küçülmüyecez.

  • burhan03 Mart 2016 14:32

    Sanki kandirmaca var işin içinde..Çarşı pazar öyle demiyor.

  • emin güney03 Mart 2016 11:22

    sürpriz falan yok, zam yağmuru var, bir de hükemetten emir alanların sayılarla bile oynamaları...utanmakta kalmadı bunlarda!

  • malatyalı03 Mart 2016 10:42

    sağ yakalamayın öldürün onları

  • vatandaş03 Mart 2016 10:22

    He valla inandık enflasyon düşmüş....Et 40-45tl...valla düşmüş...

  • KERİM03 Mart 2016 10:13

    koca bir yalann