E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaykar'dan 5 bin tablet ile uzaktan eğitime destek---

Baykar'dan 5 bin tablet ile uzaktan eğitime destek

Baykar'dan 5 bin tablet ile uzaktan eğitime destek
21 Eylül 2020 - 01:46 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, 5 bin tablet bilgisayar ile uzaktan eğitime destek olduklarını duyurdu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için Baykar olarak 5 bin tablet bilgisayar hediye ettiklerini duyurdu.

Selçuk Bayraktar tablet bilgisayar hediye kampanyasını sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile duyurdu.

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde ülkenin her ilinden toplam yüz bin öğrencinin yarıştığı bilgisini veren Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"Biliyoruz ki, ülkemizin her köşesinde önümüzdeki yıllarda bu heyecana ortak olacak nice cevherler var. İmkan sunulduğunda, dünyanın en iyisi olacak çocuklarımız, gençlerimiz var. İşte o cevherlerin eğitim hayatlarına katkı verebilmek, uzaktan eğitim olanaklarından yararlanmalarına destek olabilmek için TEKNOFEST paydaşları olarak, uzaktan eğitim olanağı bulunmayan öğrencilere tablet bilgisayarlar hediye etmeye karar verdik."

Bayraktar, Baykar adına 5 bin tablet bilgisayar hediye edeceklerini, paydaşların da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını kaydederek, "Hep birlikte el ele vereceğiz, daha çok çocuğumuza, gencimize bilgiye erişimin kapılarını açacağız." açıklamasında bulundu.

"Fırsat eşitliğiyle yola çıktık"

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktıklarını bildirdi.

Engeller kaldırıldığında öğrencilerin kendilerini daha güzel bir geleceğe ulaştıracağına inandıklarını kaydeden Bayraktar, "Kampanya kapsamında hediye edilecek tablet bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığı ile koordinasyon halinde ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayasofya yetmez 21 Eylül 2020 13:12

    Baktılar ekonomi döküntülü oylar düşüyor. Milli edebiyat parçalayıp halkı ikna etmeleri lazım. Hop reklamlarla piyasaya bu kardeş çıkıyor. Hani memleket için üç beş birler üretmiş yüzü etkili olabilir diye

  • muck21 Eylül 2020 11:11

    Devlet sadece sınav parası alıyor, oturum başı 80 tl yok kpss yok üniversite yok bilmem ne, bu paralar ile her öğrenciye bedava tablet veremiyor. Gerçekten yazık ve ilkel yönetim var. düşüncem o yönde. nasıl olurda heryerdenvergi alan kurumlar, bir tabelet hediye edemez çocuklara? ki  ekonomık sorunu olan çocuklara laın kimisi zaten ana babasınca alınıyor. olmayana verin barı. hakkaten dev şahlandı uçtu ışık derken millet 5 kuruşla muhtaç düşmüş. daha bunların internet masrafı olacka. tablet var, modem yok. internethattım yok, vb. vb. milli eğitime bakıyorum, eba için özel ve ucuz hatta bedava internet görüşmesi bile yok. 5 kuruştan kaçıyorlar ama, yetişmeyen cagil kalan bir nesil, ilerine cehalet sonucu bazı kötü niyetlilerinin miltinatı olmasa bari. cehalet en büyük huzursuzluk olarak ülkemize daha büyükmaliyetler oluşturacak.

  • Mucise Reis ;)21 Eylül 2020 11:08

    Ben isterdimki, solunum cihazı gibi olsun. büyük babalar milli eğitimin davetlisi olsun. sonra kafa kafaya versinler.  güzel protatif ve standart bir tablet oluşturulsun. sonra bunların parçaları, çinden, hindistandan, yada ucuz ucuz sipariş edilsin. sonrasında bu babaların bazı reyon ve hatlarında, imalatı gerçekleşsin. sonrasındada okullara tek tek tırlarla gönderim olsun. Böylece, hem işgücü talebi, hem içeride bir enerji üretim hemde milli birlik bilinci ortaya çıkacak. sonrasında yedek parça, tadikat, arıza vb oluncada aynı birimlerde değişim, onarım, bakım yapılabilir. fazla üretilenler, okullara gönderilerek yeniden yedek olarak kullanımı öğrencileri mağdur etmeme adına kullanılabilir. Ki sayısalı, at yarışı,milli piyangosu, bir sürü vergisi düşünülünce, kitap basacaklarına, onlıne platformlara geçmemeleri hata. matbaalar bedava kitap verecene, aynı paraya bu tabletleri verebilirler.  

  • belirsizlik21 Eylül 2020 10:22

    Okullarda bir zamanlar asrın projesi denen her öğrenciye bilgisayar verilmesi planlanan o muhteşem proje ne oldu .. Fiyasko mu yoksa skandal ve yolsuzluklar mı ne oldu o proje başarıya ulaştı mı?

  • ihlaszede21 Eylül 2020 03:48

    yerli ve milli tablet mi acaba..insanları üç kuruşa mahkum ettiler

  • Akdeniz 21 Eylül 2020 10:42

    La Çomar tayfa habire aynı cahil slogan cümlelerini yazıp durmayın doğru düzgün konuşmayı öğrenin. Belki deden kurtuluş savaşında milli orduyu arkasından vuran bir eşkiya haindi. Sanki Yunan’la savaşırken hainlik eden yunandan taraf sahte hacı hoca tayfasını bilmiyoru.. 28 şubatta onca insan okuldan ordudan atılırken nerdeydin? Hepiniz kıstırdınız. Şimdi güç tarafındasın sadece,boş alan küheyşanı, milli ve ahlaklı olduğundan değil yani fellah

  • Adanalı21 Eylül 2020 09:21

    Tablet yerlimi millimi bilemem ama senin akdenize dökülemeyenlerden olduğun belli üç kuruşluk insancıklar....