E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşbakan'dan ilk tepki!---

Başbakan'dan ilk tepki!

Başbakan'dan ilk tepki!
08 Eylül 2013 - 00:44 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan 2020 olimpiyatlarının Tokyo'ya verilmesini değerlendirdi.

“İstanbul hele hele farklı kültürlerin, medeniyetlerin buluştuğu bir şehir olması bakımından çok farklı. Özellikle de 7 yıllık program içerisinde önemli yatırımları yapabilecek potansiyeldeydi. Demek ki böyle uygun gördüler. Nasip değilmiş. Finale kalmak bile önemliydi. Bundan sonrasında çok daha farklı adımların atılmasına nasip olur. Türkiye pek çok spor organizasyonunu başarıyla gerçekleştirmiş bir ülke. Komite buna hazır olmadığımıza karar vermiş oldu ki bu sonuca vardılar. Bizim şu anda tek hedefimiz olimpiyatlarda çok daha başarılı neticelere alabilmek, ilk hedef madalya sayılarını arttırmak. Sultanahmet Meydanı’ndaki heyecanı takip ettim, oradaki bütün vatandaşlarıma da selamlarımı gönderiyorum. İnşallah sonunda başaracağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tr11 Eylül 2013 14:10

    Hiç 2020 yılına kadar İstanbul da yaşanması olası bir deprem ve bu deprem sonrası İstanbul un hali kaç yılda eski haline geleceği aklına gelmiyor senin değil mi? Hemen işi geziciye çapulcuya kınaya bağladınız gerçi ama o komitedeki herkes bunu da düşündü emin ol...

  • ..08 Eylül 2013 10:10

    diren istanbul 2020 olimpiyatları :D haha..