E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBarış Güler babasını aradı ama...---

Barış Güler babasını aradı ama...

Barış Güler babasını aradı ama...
19 Aralık 2013 - 13:22 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evine düzenlenen operasyonla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı


Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ayrıntıları belli olmaya başladı. İddiaya göre operasyon sabahında Barış Güler babası İçişleri Bakanı Muammer Güler'e ulaşmaya çalıştı ancak başaramadı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evine organize şubeden bir amir ve yedi polis gitti.  Sabah 05:30'da yapılan operasyonda Barış Güler'e savcılığın gözaltı ve arama kararı gösterildi ve 'Barış bey sizi gözaltına almaya geldik' denildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Güler bunun üzerine şaşırarak 'Hadi ya' dedikten sonra 'Siz bekleyin bakanınızı arayayım' diyerek telefona sarıldı. Ve babası İçişleri Bakanı Muammer Güler'i üç kez aradı ancak telefona yanıt alamadı.

Bunun ardından da Barış Güler gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC VATANDAŞI23 Aralık 2013 01:56

    Ne diyecekti çok merak ediyorum.Babacığım elimi biraz uzattım polis amcalar beni yakaladı mı diyecek ti.? Valla bir daha uzatmayacağım tövbe diyecekti herhalde.Valla çok üzüldüm.Keşke babası ile görüşseydi gariban.

  • ibo 22 Aralık 2013 02:15

    hayal ci güzel masal anlatmışşın seni okuyunca hemen uykum geldi dolarları affan dede koymasın sakın

  • ibo 22 Aralık 2013 02:03

    hayal ci güzel masal anlatmışşın seni okuyunca hemen uykum geldi dolarları affan dede koymasın sakın

  • erdem20 Aralık 2013 11:29

    Barış güler babası içişleri bakanını aramış:''Baba emniyette tanıdığın var mı? :)

  • Akıllı yatırımcı19 Aralık 2013 23:27

    Baba yorgun, baba "masum"..(masumiyet karinesinin güzelliği...

  • doğa19 Aralık 2013 20:09

    hiç şaşırmamış

  • checktelster19 Aralık 2013 15:41

    Varsa çürük elma temizlensin.Muhafezakar kimlik altında haram yemek varmı.Neler götürmüşler şaşırıyorum.Zehir zıkkım olsun hakedilmeyen para.

  • hayalci19 Aralık 2013 14:00

    Hükümete karşı yapılan operasyonun başlama talimatını verenlerin kesinlikle ABD merkez bankasının tahvil alım programı dahilinde yaptığı alımlarda indirime gideceğini bildiklerinden kuşkum yok. Operasyonun başlangıç tarihi bu görüşümü teyit eder diye düşünüyorum. Türkiye de doğrudan veya sermaye piyasalarında varlıkları olan ve yatırımı düşünen uluslararası sermayeye mesaj var. Türkiye de istikrar bozuluyor risk artıyor, ABD de ise işler düzeliyor , o zaman neden riski artan bir piyasada duruyorsunuz buyurun abd ye, evet yurtdışı ve yurt içi sermaye, paraları usd ye çevirmek için usd talep eder, usd fiyatı 2,50 olur tcmerkez bank faizleri artırmak zorunda kalır faiz 10-15 olur enflasyon 15-20 olur denge bozulur ve türkiye birdaha 4,5 faizleri göremez bu iş bu kadar basit . ama oynanan oyun çok karmaşık niye ? ee ev sahibi uyanmasın diye . şimdi milletin eline ayakkabı kutusunda 4.5 milyon usd, para sayma makinaları ve deste deste para resimlerini oyuncak olarak verdiler, millet ooo iyiymiş diye dalgasını geçerken onlarda milletin geleceğini ele geçirmenin keyfini çıkaracaklar. İyi uykular türkiye …

  • mustafa19 Aralık 2013 13:39

    tabi ya bakanlarını ara oda cısssss yaparım desin polislerde çekilsin degil mi ulan cumhuriyet tarihinin en karanlık hükümetisiniz en büyük kayıpları sizin döneminizde yaşadık mal varlıgım eridi gitti yaptıgınız manipülasyonlar la şimdi adb fişinizi çekti naparsınız yapın sonunuz uzanlar gibi olucak bugünlerinizi çok arayacaksınız bir dönem de tansu çillerin oglu anam sagolsun demişti lakin onların yaptıkları yanına kar kaldı sizin kalmaz inşallah BORSA GÜNDEM YEMİN EDİYORUM Kİ O ÇOK ÖVÜLEN TV KANALLARI SENİN TIRNAGIN BİLE OLAMAZ...

  • vesilettin19 Aralık 2013 13:38

    ya ne gerek vardı bunlara gidip okusaydınız abdde açılsaydınız denize iki ud tımbırdatsaydınız mehtaba karşı boş yere lades