E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBalyoz davasında tutuklu sanık kalmadı---

Balyoz davasında tutuklu sanık kalmadı

Balyoz davasında tutuklu sanık kalmadı
19 Haziran 2014 - 15:43 borsagundem.com

Anayasa Mahkemesi'nin dün Balyoz davası ile ilgili açıkladığı 'hak ihlali yapıldığı' yönündeki kararın ardından mahkeme tahliye kararı verdi

Anayasa Mahkemesi'nin 'hak ihlali' kararının ulaştığı İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Balyoz Davası'nda yargılamanın yenilenmesine, infazların durdurulmasına karar verdi. Tahliye edilenler arasında 70 asker var.

VE TAHLİYE

Savcının mütaalasını mahkeme, Balyoz davasıyla ilgili kararını açıkladı. Mahkeme savcının mütalaasına uyarak 230 sanığın tamamı için yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararı verdi. Bu kararla cezaevinde Balyoz davasından hükümlü olarak tutulan isimlerin tamamın tahliye edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • peh be19 Haziran 2014 17:14

    ciamat ne kadar üzülmüştür paşalar dışarı çıktığında.. ne zorluklarla soktular adamları şimdi tek tek saldılar çatlıyorlardır şimdi tam orta yerinden.

  • XYZ19 Haziran 2014 16:45

    İÇERDEKİ SUCLULARI DIŞARIYA... DIŞARDAKİ SUÇSUZLAR İÇERİYE ALINSIN... YAŞASIN ADALETTTTTT...

  • XYZ19 Haziran 2014 16:23

    BU MEMLEKETTE İNSAN SAYILABİLMEN İÇİN SİLAHA HÜKMETMEN LAZIM. DİĞERLERİ KOYUN. BİRDAHA DÜNYAYA GELSEM KESİN ASKER OLMAK İSTERDİM.