E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakan yardımcısı minibüse bindi---

Bakan yardımcısı minibüse bindi

Bakan yardımcısı minibüse bindi
03 Şubat 2015 - 10:27 borsagundem.com

Maliye Bakan Yardımcısı Erdem Cantimur, minibüse binerek selfie çekti

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, bakanlığa giderken makam aracı yerine dolmuşa bindi. Cantimur, Maliye Bakanlığı’na giderken kullandığı dolmuşta çektiği selfieyi sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yayınladı.

Cantimur, dolmuşta ayakta seyahat ederken çektiği fotoğrafı arkadaşlarıyla paylaşırken, fotoğrafın altına da “Bakanlığa giderken bazen otobüse bazen de minübüse binerim. Bugün şansımıza minibüs denk geldi. Bir de özçekim yaptım” şeklinde kısa bir not düştü. 

Cantimur, daha önce de kişisel Facebook hesabından keman, bağlama ve ney çalarken fotoğraflarını yayınlamıştı. Cantimur, 2014 sonunda da THK Üniversitesi’nden İşletme Anabilim Dalı’nda yüksel lisans diploması almıştı.

Cantimur, yine Facebook üzerinden “Üniversiteyi bitirdiğim 1986 yılında, çalıştığım için kep törenine katılamamıştım. Kepi havaya atmak içimde bir ukde olarak kalmıştı. Şimdi onu Yüksek Lisans diplomamı aldığımda gerçekleştirdim. Rektörümüze ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Okumanın yaşı yok” açıklamasını yazmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • amaç ne..03 Şubat 2015 11:21

    dikkat çekip milletvekili olmak.. reklamın bu kadarına.....

  • musti03 Şubat 2015 11:06

    Çok yazık adamcagiz bide ayakta çok üzüldüm

  • krn-i 03 Şubat 2015 10:44

    Siz selfie yazmışsınız Maliye bakan yrd.cısı Türkçe yazmış ayrıca Minibüse binmiş se ne olmuş başka ülkelerde adamla bisikletle işine gidiyor normal onlarda bu ülkede yaşıyor abartmayın