E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk uzaktan eğitim süreci ile ilgili açıklamada bulundu---

Bakan Selçuk uzaktan eğitim süreci ile ilgili açıklamada bulundu

Bakan Selçuk uzaktan eğitim süreci ile ilgili açıklamada bulundu
16 Ağustos 2020 - 10:25 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Detaylara bu kadar titizlikle hazırlandığımız bu süreçte hâlâ maskesiz ve mesafeyi hiçe sayan insanlar görmek bizleri derinden üzüyor" dedi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (31)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAK YEMEZ17 Ağustos 2020 08:47

    BAKANLIK OLARAK ÖZEL OKULLARIN UZAKATAN EĞİTİMDE ALACAĞI ÜCRETLER İÇİN CEVAP YAZMIYORSUNUZ. BUGÜN ÖZEL OKULLARIN ELEKTRİK SU ISINMA YAKIT GİDERLERİ YOK ÖĞRETMENLERİN MAAŞLARINI DEVLET KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNDEN ÖDÜYOR. LAFA GELİNCE TÜYÜ YETMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR DENİLİYOR. YAZIK ÖZEL OKULLAR KORONA VİRÜSÜ FIRSATA ÇEVİRDİLER. KENDİSİDE ÖZEL OKUL KÖKENLİ OLUP KARDEŞİ VE YEGENİ DE ÖZEL OKUL İŞLETİRKEN TARAFSIZ OLAMIYOR MUSUNUZ? BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. 

  • HAK YEMEZ17 Ağustos 2020 08:47

    BİZDE BİLİYORUZ Kİ DEVLETİN VERDİĞİ EĞİTMİDİR. ÖZEL OKULLARIN VERDİĞİ EĞİTİMHANEYEDE TİCARETHANE DENİR. SENİN BAKAN OLMADAN ÖNCE MAYA OKULLARI KURUCUSU İKEN,BAKAN OLUNCA  KARDEŞİN VE YEĞENİNE BIRAKTIN LAKİN AKLIN ORADA KALMIŞ,  HALA O TİCARETHANENİN ÇIKAR MENFAATİNİ KORUYORSUN. YAZIK. ONBİNLER YÜZBİNLER MİLYONLAR ŞİKAYETÇİ CİMERE YAZI YAZIYOR MİLLİ EĞİTİM KURUMU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BU KONUDA YAZI YAZIYOR. 

  • HAK YEMEZ17 Ağustos 2020 08:46

    DEVLETİN RESMİ KURUMU MEB MİLLİ EĞİTİM BAKANI İKEN TARAFSIZ DEĞİLSİN AŞAĞIDA BAS BAS BAĞIRIYORUZ ÖZEL OKULA ÇOCUĞU GİDEN VELİLER OLARAK CİMERE YAZIYORUZ. MİLLİ EĞİTİM BAKANINA YAZDIĞIMIZ YAZILARI BAKANLIK DUYMUYORUM GÖRMÜYORUM İŞİTMİYORUM KISACASI ÜÇMAYMUNU OYNUYOR. BAKANIM SEN DEVLETİN MİLLİ EĞİTİM BAKANI OLARAK TARAFSIZ MISIN? BİR KENDİNE SOR? 

  • HAK YEMEZ17 Ağustos 2020 08:44

    DEVLETİN RESMİ KURUMU MEB MİLLİ EĞİTİM BAKANI İKEN TARAFSIZ DEĞİLSİN AŞAĞIDA BAS BAS BAĞIRIYORUZ ÖZEL OKULA ÇOCUĞU GİDEN VELİLER OLARAK CİMERE YAZIYORUZ. MİLLİ EĞİTİM BAKANINA YAZDIĞIMIZ YAZILARI BAKANLIK DUYMUYORUM GÖRMÜYORUM İŞİTMİYORUM KISACASI ÜÇMAYMUNU OYNUYOR. BAKANIM SEN DEVLETİN MİLLİ EĞİTİM BAKANI OLARAK TARAFSIZ MISIN? BİR KENDİNE SOR? BİZDE BİLİYORUZ Kİ DEVLETİN VERDİĞİ EĞİTMİDİR. ÖZEL OKULLARIN VERDİĞİ EĞİTİMHANEYEDE TİCARETHANE DENİR. SENİN BAKAN OLMADAN ÖNCE MAYA OKULLARI KURUCUSU İKEN,BAKAN OLUNCA  KARDEŞİN VE YEĞENİNE BIRAKTIN LAKİN AKLIN ORADA KALMIŞ,  HALA O TİCARETHANENİN ÇIKAR MENFAATİNİ KORUYORSUN. YAZIK. 

  • Fakir16 Ağustos 2020 22:01

    Eğitim paralı olmuş memleketimde..parası olan özel okula yazdırmış programlar yapılmış online eğitim öğretmenler tarafından verilecek..devlet okullarında öğretmenler böyle bir çalışma içinde değilller..yazıklar olsun..

  • yap16 Ağustos 2020 21:41

    gwcen senenin servis ve yemek para iadeleri almadik bide bununla ilgili konusma yapsan.

  • Pala16 Ağustos 2020 19:26

    Öğretmen değilsin ama? Özel okulu işletmecisisin

  • Isımsız16 Ağustos 2020 19:15

    Bunlar bos işler ortada salgın varsa once onu yok edin sonra okulları acın saglık buya oyuna gelmez uzaktan egıtım en temızı

  • Weli16 Ağustos 2020 17:36

    Ozel okullara kayit tamam mi

  • Keklik16 Ağustos 2020 19:26

    Baya bir yirtindi ama okulların acilmayacagini anlayan veliler kaydı sildirdi

  • Aga16 Ağustos 2020 17:35

    Suriyelilere harcadiginiz milyar dolarlari keske kendi cocuklariniza harcasaydiniz

  • Gariban16 Ağustos 2020 15:55

    Bir sürü ailenin imkanı yok devlet çocuğu okuyan ailelere hem tablet hemde bedava internet erişimi sağlamalı uzaktan eğitim icin sosyal devlet olmanın gereği bu

  • Akmal seni 16 Ağustos 2020 14:25

    Gelinen yer ortada koca bir sifirsin boşbakan...

  • Öğretmen yatma!!!16 Ağustos 2020 14:21

    İdealist öğretmen mi kalmış..çocuklar umurlarında değil..aldığı maaşları nasıl yerler...okullar açılmasın tmm da sizde onine ders verin çocuklara..

  • Teacher16 Ağustos 2020 21:57

    Yorumda online eğitimden söz ediliyor sağlık ile ne ilgisi var sözde öğretmen.İşinize geliyor yatarak para almak..

  • Tekno papaz16 Ağustos 2020 18:05

    Bu hazımsızlık neden acaba sağlıklı ortamda çalışmak her insanın hakkı. Online dersi zaten devlet veriyor. Çocuğunu o kadar çok düşünüyorsan burada zaman öldürme kendin eğit çocuğunu.

  • Osman16 Ağustos 2020 17:59

    Öğretmen senin umurunda mı peki. Evde bir çocuğunu avutamayan, anne baba olmak nedir bilmeyen, dizi seyretmekten çocuğunun sorusuna cevap veremeyen ebeveynler genelde öğretmene çatarlar.

  • Ewet16 Ağustos 2020 17:37

    Neden kalmadi once onu bi sorgula

  • kralll16 Ağustos 2020 13:54

    bu iktiadara eğitimli kişiler lazım değil ki. dindar cahil ve fakir olup zengin hayat sürmesine yardımcı olacak milyonlar gerekiyor. hedef kuzey kore. pirinç iyiyp lideri selamlıcaksın günü gelincede öleceksin. 

  • Turkecevapolsun16 Ağustos 2020 17:40

    Laik duzene laf eden zubuk oncesinde okur yazar orani kacmis once bi onu ogren sonra konus, sizin egitim.dediginiz sadece din ve hurafeler , hadi simdi Allahin ilk emri oku de bakim ama neyi oku dedini aciklayama isinize gelince oyle gelmeyince boyle

  • Türk16 Ağustos 2020 17:09

    Evet 2934 teki gibi. Kurduğunuz laik rejimin hiç suçu yok.1946 ya kadar kaç parti vardı. Sadece 1 evet yazıyla bir. Siz vampir gibi bu milletin bütün güzel hasletlerini emdiniz. Şimdi ne olduğunu bilmeden yaşayan bir sürü zavallı var. Esas suçlu laik rejimin ve bunu savunan zavallılarin.

  • Aga16 Ağustos 2020 13:48

    Bugun ales sinavi yapilmis giriste ates bile olculmemis iste sizin aldiginiz tedbir ...ama hicbir medya kurulusu yaynlayamaz lorkar var mi uurekli bi medya kurulusu .yayinlayanlar zaten hemen hukumeti yipratma cabasinda denir .dogrulari konusamayn bir ulke olduk iste boyle

  • ...16 Ağustos 2020 13:22

    online sanal eğitim dersleri verilmeli. milli eğitim bakanlığı, her okul için, sanal ders, sanal eğitim, program uygulamalı. pekiştirmeli sınavlar öğretmenler eşliğinde çözülmeli. her öğretmen buna uymalı. sanal ortamda öğretmenlerin ders verip vermediği online sürelerle belirlene bilmeli.. onlien derse katılamayan öğrenciler, kayıt altına alınan ilgili konuyu yeniden defalarca izleyebilmeli. her öğtensi onlıne testi çözmeli. geçmiş derslere her öğrenci isteidğinde ulaşabilmeli. haftada 1 kaç. gün, ilgili derslerle anlaşılmayan konular onlıne soru cevapla öğretmenlerce karşılanmalı. normalde gunde7 saat olan bu işlevler kısaltılıp gunde 2 yada3 saat olarak yapılmalı. böylece onlıne ders kaliteli olur eğitim kaliteli verilebilir. devlet öğrencilerine tablet hediye edebilir. kaç par aki 1 tablet ? koskoca devlet resi ürettimi komik rakamlar olur. yada kampanya açılsın herkes gonullu eğitim için elektrınık donanım için yardıme der. ama 100 topla, langur lungur,  

  • .16 Ağustos 2020 12:48

    A) ya milleti eve kapatırsın, herkeslerin geçimini sağlarsın. B) milleti yavaş yavaş kontrollar alarak iyi/kötü sokağa salarsın. sonuç: 85 milyona ve 3 çocuklu ailelere devlet kiradan, yemeğe, barınmadna, ulaşıma karşılayamyacağına göre.... herkesleri yi yada kötü gerektiğinde yasaklar/karantinalar/ alarak işte böyle okula gönderirsin. Bir öğretmenin alacağı karar eğitimlerin açılması olamaz. alınan karar akp yönetiminin,ekonomik verilere göre devleti yönetme kapasitesinin diplerde oldugunu gösterir. para yok. Parası olan ünlüler ne yapıyor? dışardan yemek al, dışarı çıkma, evde otur... yat kirala tatil yap, villa kirala tatil yap. parası var... parası 10 yılda yeter, 20 yılda... parası olmayan ise, tatil yok, markete anca gidiyor. Devlet herkeslere bakamaz. parası yok, o bakımdan markete gider gibi okulalra herkes gidecek. toplu ulaşımlar, okul giriş çıkışları, ailelerin okula gelip gitmesi .. okullar 1 ayda yenıden kapanacak .şehirler farklılaşacak

  • Ofli16 Ağustos 2020 12:32

    Bence okulların için yapıyorsun bu milletin çocuklarını virüs bulaşınca bakalım ne olacak

  • Uzaktam eğitim fiyasko16 Ağustos 2020 12:30

    Çocuklarımız 5 aydır evde köreldi öğretmeni yattığı yerden 1 kere arayıp sormadı..dünyada dijitalleşmede her türlü imkanı yakalamış alayım karşıma 4er öğrencilerimi ders vereyim demiyor..yazıklar olsun...milli eğitim bakanı konuşuyorsun ama icraatin hiç yok..

  • Tekno papaz16 Ağustos 2020 15:53

    Ben öğretmen değilim ama yazdıklarınızda biraz mantık olsun. iyi anne baba olsaydın da bildiğin kadarıyla sen eğitim verseydin. Öğretmen hanginizin çocuğu ile ilgilensin. zaten eba sistemi var sizde başında durun dersi dinlesin çocuğunuz.           ---------doğru söz devletten maaş alan hakim memurda evinde işe devam mi etti. okullar açılsın diyenler için ise  Çocuklarınızın hastalanıp size,annenize babanıza hastalık bulaştırabilme ihtimalini düşünmeyip okullar açılsın demekte büyük cahllik.++++++++++çocuklarınızı evden atamadınız size yük oldu diye linç etmeyin şu öğretmenleri. Maaş alıp ülkenin ekonomik olarak bu hallere düşmesine sebep olan siyasetçilere bu kadar eleştiri yapsanız belki işler daha pozitif olabilirdi.

  • Doğru söz16 Ağustos 2020 14:17

    Öğretmen başka ne işin var..sen devletten ne diye maaş alırsın..

  • Xx16 Ağustos 2020 13:44

    Maskesiz dolasma o zaman sende

  • Öğretmen 16 Ağustos 2020 12:53

    Başka işim mi yok hey alahım ya

  • Hadi ya16 Ağustos 2020 11:19

    Pisman olacaksiniz , yasam hakki egitim hakkindan once gelir sayin bakan, 1vaka varken sen okullari kapat 1200 vaka varken ac oh mis