E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati'den Financial Times'a yanıt---

Bakan Nebati'den Financial Times'a yanıt

Bakan Nebati'den Financial Times'a yanıt
15 Eylül 2022 - 10:58 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Financial Times'in geçtiğimiz günlerde açıklanan cari açık rakamlarına ilişkin haberine yanıt verdi.

Financial Times (FT) gazetesi, geçtiğimiz hafta yayınlanan cari açık rakamlarına ilişkin bir haber yayınladı.

Financial Times, 'haberde Türkiye'ye gelen dövizler nerden geliyor' diye sordu.

Bakan Nebati'de verdiği yanıtta "Türkiye Ekonomi Modeli, üretim, yatırım, istihdam, ihracat ve büyüme" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye parayı nereden buluyor

 

Cari açık temmuzda 4,01 milyar dolar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala15 Eylül 2022 15:07

    Bu mu bakan ya.saka gibi

  • Tufan15 Eylül 2022 11:55

    Adamlar hadi gavur rahatsız oluyorlar bize gelen paradan anladıkta bu yerli sözde muhalefete ne oluyorda bu para nereden geliyor niye geliyor diye ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyorlar? 

  • Mucise Reis : )15 Eylül 2022 11:55

    Olay ekonomiden çok ülke savaşına dönmüş :D o kadar bayrak neyin nesi ? ben okadar gülücük bırakmıyorum yazılarıma... :D .. Biri bir program yapmış, senki türk milleti programını seçmiş yapmış gibi bir havalar felan... Bakan efendi, kaç bakan gördüm ben ekonomi alanında sizin gibi.. kimi tüneli bekledi, kimi tünel ışıklarını, kimi at izlerini..  şimdi bayraklar felan ... Biraz ekonomi konuşun efendim. Mesela usd hedefiniz nedir yıl sonu ? Yada seneye kaçtır usd ? dış borş kaç olacak ? kasada kaç para +usd beklıyorsunuz ? o bayrakları ilk okul çocuğuda google çeviri ile yazar ve yapar :D garip

  • baran15 Eylül 2022 11:35

    Türkiye ye nereden geldiğinden Financial Times e neymiş?  Monarşinin gazetesi rahatsız olmuş.  Siz şu yaşlı kadını mezara bir koyun hele!  Ondan sonra konuşun.  Türkiye ve Kafkasya yı karıştıramadılar bayağı bir rahatsız oldular.

  • Mucise Reis : )15 Eylül 2022 13:31

    Terbiye par aile satın alınmıyor, Alhlaıklı , erdemli, dinini ve kültürünü bilmek ile oluyor. o bakımdan  insan kılığında olsada bazıları hala dağda gezen koca ayak gibi ağızları :D Hanzo mu desek yoksa. Edep , ahlak, kültür, dinimizde bile bu kötü ifadeler yok. Forum seniyesini diplere çekiyorsun. kalitesiz çakma hint kumaşı gibi.