E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBakan Kurum'dan İstanbul'a 'uydu kent' sürprizi---

Bakan Kurum'dan İstanbul'a 'uydu kent' sürprizi

Bakan Kurum'dan İstanbul'a 'uydu kent' sürprizi
11 Nisan 2023 - 00:45 borsagundem.com

İstanbul'da uydu kentler kurulacağını söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların temelini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte atacaklarını belirtti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habertürk TV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk emekli 11 Nisan 2023 10:00

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Bik11 Nisan 2023 09:50

    İstanbul'a uydu kent yerine, şehri boşaltma planı olmalı. Uzun vadede nüfusu 10 milyon altına çekmeli.

  • Mucise Reis : )11 Nisan 2023 08:46

    ev fihatları nasıl mı düşer ? :D ...Ev alım ve satımları tapu devri öncesi depreme dayanıklımı ? değil mi? diye test zorululuğu haline gelir. Ayno otomobıllerdeki gibi öncesinde ustaya gider gösterir, sağı solu boya mı ? çıtır hasarlı mı :D vb evlerde aynı gözden geçirilebilir. Böylece depreme dayanıksız evler ortaya çıkar, kiralar, evler vb fiyatlar düşmeye başlar.. ev sahipleri kızmasın bana, sizde helaelinden kazanacak suçluluk duygusu hissetmeyeceksiniz... Ülkemizd e10 milyon yabancı giderse, sağlık hizmetleri rahatlar... eğitim rahatlar, devlet hizmetleri rahatlar.. evler kira vb düşer rahatlar... düşünün 10 milyon yabancı geldi ülkeye, hiç bir atama vb olmadı ? devlet kurumlarına hizmetlerin hepsi full kapasite kullanıldı, sonra kaçan kaçtı yurtdışına, sen avrupadan 3 - 5 vb milyon euro alacaksın diye neden aşırı yukle bindin memuruna, sözleşmeline ?

  • kamil kamilettin11 Nisan 2023 08:42

    konut maliyeti 2 milyon mu ne demişti yetkili .60 m2 daire maliyeti 2 milyon .vay be.hemde 2.sınıf inşaat.

  • kamil kamilettin11 Nisan 2023 08:40

    insanları merkezden aklıp dağlara taşlara yerleştirecekler.merkezdeki çok değerli arsa arazi mülkler ne olacak ?birde düşünsenize verilen konutlar merkezi sistemle yönetilecek ne aidat ödenecektir oralarda auhuhauhauhauah 

  • E.g.11 Nisan 2023 03:21

    BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE ÜLKEMİZ GENELİNDE TESPİT EDİLEN RİSKLI BİNALARIN ALIMI/SATIMI KİRALANMASI BELEDİYELERCE YASAKLANMALIDIR YASAKLANMAZ İSE DEPREM OLDUĞU BİNA DA YIKILDIĞI TAKTİRDE BELEDİYELER ÖLEN HER KİRACININ YAKINLARINA 600 BİN TL MADDİ/MANEVİ TAZMİNAT ÖDEMELİDİR ( 600 BIN TL BİR TOKİ KONUTUNUN FİYATI KADAR )