E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Kurum, Düzce'de incelemelerde bulundu---

Bakan Kurum, Düzce'de incelemelerde bulundu

Bakan Kurum, Düzce'de incelemelerde bulundu
27 Kasım 2022 - 23:20 borsagundem.com

Bakan Murat Kurum, Düzce'de incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, vatandaşlara ilçe merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin bilgi verdi. Kurum, daha Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin yaşandığı Düzce'de incelemelerde bulundu.

Kurum, kentteki programları kapsamında Çilimli ilçe merkezinde depremde ağır hasar gören binanın yıkım çalışmasını takip etti.

Burada vatandaşlarla görüşen Kurum, ilçe merkezinde mevcutta 66 konut, 98 dükkan ve 20 ofisin bulunduğu alanda yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin bilgi verdi.

Kent meydanı ve çevre düzenlemeleri de yapılacak proje süresince, alandaki hak sahiplerine konutlar için 1500, dükkanlar için 3 bin liraya kadar kira yardımı yapılacağı öğrenildi.

Kurum, daha sonra Gökçe köyü, Yenimahalle ve Şerefiye mahallelerinde ağır hasarlı binalar ile bir iş yerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlar ve esnafla görüşen Kurum, çocuklara da oyuncak verdi.

Ziyaretlerin ardından Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Düzce Valiliğinde düzenlenen Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıya, Vali Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, AFAD Başkanı Yunus Sezer, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Düzce'deki 4,3 büyüklüğündeki depremde 2 yaralı

Düzce'de deprem!

Soylu: Düzce'de 369 konut yıkılacak

Mahmut Özer: Düzce'deki okullara 1 hafta ara verdik

Düzce depreminden etkilenenlere 1 milyon TL kaynak

Vali Atay, Düzce'de eğitim öğretime verilen aranın uzatıldığını açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)28 Kasım 2022 10:51

    Bu işler şöyle olur. Habersizce maskeni takarsın covid maskeni, bir normal kıayfet giyersin. yanında 2 koruma. depremzede gibi gezersin o buz gibi gece vakti. o zaman sorunları anlar, milletle görüşür, problemleri gerçekten hissedersin... ki bana sorarsan ilk iş KONUT .. sağlam konur olduğunda, bu kızılay ve afad enerjısını parasını personelını belediyeler dahil devlet memurları dahil boşa harcamamış olur. bu deprem enkazları , ve yardımlarına ahrcanan paralar ile konut sorunları düzelirdi diye düşünüyorum... yoksa her depremde 3 - 5 -100-200 hazarlı yıkıldı diye diye çok fazla zaman kaybı yaşayacağız. ingiliz mantığı, kökten çöz, evleri yenile... ingilizler daima olaylarda temele müdehale eder, biz ise dallı budaklı her notkada bir kurumumuz sarmaldan çıkamaz böyle uğraşır.