E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan Şener Şen ve Ezgi Mola sürprizi---

Bakan Koca'dan Şener Şen ve Ezgi Mola sürprizi

Bakan Koca'dan Şener Şen ve Ezgi Mola sürprizi
22 Haziran 2021 - 21:55 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan, Şener Şen'in ve Ezgi Mola'nın rol aldığı videoları paylaştı

Sağlık Bakanlığı'nın korona virüse karşı mücadelede aşının önemini anlatan videosunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı. Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Şener Şen: “Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için… Ve normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın.” Salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Sağlığımız için kolları sıvayalım."

​Fahrettin Koca Şener Şen'in yer aldığı paylaşımının ardından oyuncu Ezgi Mola'nın olduğu bir paylaşım daha yaptı. Bakan Koca paylaşımda şunları ifade etti:

"Ezgi Mola: “Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz pek çok şey yaşadık. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim.” Salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Sağlığımız için kolları sıvayalım."

TURKOVAC için rekor başvuru

 

Bakan Koca, illere göre vaka haritasını paylaştı

 

Günlük Kovid-19 verileri açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.23 Haziran 2021 05:59

    18 YAŞ ALTINDA OLANLARA NEDEN AŞI YAPTIRMIYORSUNUZ ? ŞAYET BAĞIŞIKLIKLARI GÜÇLÜ DERSENİZ NEDEN AYLARCA ONLARA SOKAĞA ÇIKMA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNME YASAĞI GETİRDİNİZ/UYGULADINIZ?

  • BİR DOST23 Haziran 2021 12:52

    Zahmetli olacak ama Allah'ın verdiği düşünme yeteneğini kullanırsan kendi başına bulacağına inanıyorum bladerim.