E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca haritayı paylaştı! İşte vaka sayıları---

Bakan Koca haritayı paylaştı! İşte vaka sayıları

Bakan Koca haritayı paylaştı! İşte vaka sayıları
05 Ağustos 2021 - 14:12 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka yoğunluğu haritası açıkladı. İlk sırada yer alan Siirt, vaka oranıyla dikkat çeken illerden oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 24-30 Temmuz'da her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 168,82, Ankara'da 165,20, İzmir'de 43,30 oldu.

Aşılamada normale dönüyoruz: Bakan Koca tarih verdi

 

Bakan Koca: Ülkece en büyük mücadelemiz şu an yangınlarla

 

Bakan Koca paylaştı: Son pişmanlığın görüntüsü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;(05 Ağustos 2021 17:22

    Yangın bölgesinde kovid tohumları atışıyor. Allah yardımcımız olsun. Önce yangın sönecek. sonra 2 hafta sonra virüs heryere yayılacak. Lütfen ama lütfen herkes aşısını olsun. Devletimiz için evinizd eyapcak en büyük vatan borcu budur. Lütfen aşınısı olun. Büyüklerinizi koruyun. Farklı hastalık yaşayan büyüklerimizi koruyun. Dünyanın olduğu bu aşıyı sizde olun. Büyük vakalar bizleri bekler. Can kaybını aşı azaltıyor. Aşısız hastaneye düşenler daha büyük süre ve sıkıntı yaşıyor. virüs vucuda aşıdan dolayı derinlemesine giremiyor, ileride kovid kalıcı problemler oluşturabilir. Aşınızı olun. hem şimdi, hemde sonra oluşacak riskleri en aza düşürün.

  • vatandaş05 Ağustos 2021 15:48

    Sn Bakanım. Yoğun bakımdaki kişilerin yanına bırakın beni, ben de virüs almak istiyorum. Sağlıklı çıkarsam salgına inanmam ama. Sağlıklı olarak Çıkacağıma da inanıyorum. İnsanlık bunalımda artık bunu bilin. 

  • Bika05 Ağustos 2021 14:59

    Delta varyantı etkin varyant olmaya devam ediyor. 2 doz Biontech olanlar üçüncü dozu sonbaharda olmaya başlar.

  • vatandas05 Ağustos 2021 16:53

    yavrum sen asilananlarin hastaligi hem yaydigini hem dekendilerinin hasta ya da mefta oldugunu gec olmadan anlarsin umarim...bu asi masallari yuzunden coklari infaz edilebilir dunyada...abd ve avrupalilarda cok daha temiz insan oldugu icin cikip artik anlatiyorlar..bizdeki pkktabipler birligi ve tuccar dr sinifinda henuz bunlar coook nadir sevieyde...

  • vatandas05 Ağustos 2021 14:36

    nurenberg 2 yi takip edin artik abd de dr laf bile ifsa etmeye basladi bu kovid masalini ve asilardan kaynakli olumleri ve maruz kalinan agir sorunlari...bu sureci halka pazarlayanlarin nasil can vereceklerini cok merak ediyorum sonrasi zaten cittir citir cehennem gibi gorunuyor...insanliga karsi isledikleri suclardan oturu...