E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca, 65 yaş üstünü uyardı---

Bakan Koca, 65 yaş üstünü uyardı

Bakan Koca, 65 yaş üstünü uyardı
17 Mayıs 2020 - 11:25 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından bugün saat 12.00-18.00 arası sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlar için uyarılarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına dakikalar kala sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı. Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Koronavirüse karşı başarımızda, 65 yaş üstü olarak, evde kaldığınız günlerin rolü büyük. Çıkıp, biraz soluklanmak hakkınız. Bugün saat 12.00-18.00 arası sokaklar sizin. Kendinizi korumak için maske takmayı sakın ihmal etmeyin. Ve 1,5 m sosyal mesafe kuralına mutlaka uyun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa17 Mayıs 2020 16:28

    hay senin aklına insanları sıcağın en etkili olduğu saatlerde dışarı çıkarıyorsun . virüs değil de sıcak öldürecek yaşlıları. allah akıl dağatırken neredeydin acaba ???

  • Bir görüş17 Mayıs 2020 12:41

    Bence maske yarardan çok zarar vermekte, kapalı alanlar tamam da, sokakta açık havada temiz hava almak varken bundan mahrum kalmak hele ki bu sıcakta tam bir ızdırap, ben açık havada maskenin yarardan çok zarar verdiğini düşünenlerdenim. Kapalı alanlarda elbette koruyabilir, ama sokaklarda gereksiz bence aksi halde bu başka rahatsızlıklara neden olabilir.

  • Selda17 Mayıs 2020 23:54

    Yalniz geziyorsan haklisin ama genelde grup halinde geziyor insanlar o yuzden maske kesinlikle koruyucu ozellik tasiyor. Zaten konusma esnasinda cikan kucuk damlalarla yayiliyor en siklikla. Evet disarda damlacikla yayilmasi zor ama yinede girdigin riske degmez.