E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Dönmez açıkladı: Bor katkılı el dezenfektanı geliyor---

Bakan Dönmez açıkladı: Bor katkılı el dezenfektanı geliyor

Bakan Dönmez açıkladı: Bor katkılı el dezenfektanı geliyor
25 Mart 2020 - 13:42 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlanacağını açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Covid-19 önlemleri kapsamında enerjide kesintisiz hizmet için atılan adımları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz ettiklerini söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Dönmez, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlıyoruz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Bakanlarla video konferans görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dönmez'den bor madeninde üretilen el dezenfektanıyla ilgili reklam kampanyası yapılmasını ve açığın kapatılmasını istemişti.

Erdoğan, "Eğer gerçekten söylediğiniz şu dezenfektan hakikaten bu işi gördüğüne göre, çok ciddi bir reklam kampanyasına girip bu açığı kapayalım. Bundan bize de bir gönderin. Elimizi mahvetmesin ama" demişti.

Erdoğan, Dönmez'e dezenfektanın ele nasıl uygulanması gerektiği konusunda uyarıda bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.25 Mart 2020 17:13

    Vay be korana VİRÜSÜNÜ yok edecekmiş aşıya maşıya kolanyaya maskeye gerek kalmadı SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HEMEN KALDIRILIR HERHALDE MASKE KOLONYA GÖNDERCEKLERDİ HALA GELMEDİ ONLARIN YERİNE BORLU DEZENFEKTE GÖNDERSELER BARİ !!!

  • Hakkı 25 Mart 2020 14:43

    uzay ve nükleer teknolojide kullanabileceğimiz bir maddeyi sabun niyetine kullanmak, üstüne üstlük bununla övünmek ne kadar doğru ?

  • SODA25 Mart 2020 14:31

    EN İYİSİ SODA KATKILI EL DEZENFEKTENİ,,,DETERJANI DA ÇOK ETKİLİ.