E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Çelik'ten kıdem tazminatı açıklama---

Bakan Çelik'ten kıdem tazminatı açıklama

Bakan Çelik'ten kıdem tazminatı açıklama
14 Ekim 2013 - 15:51 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatı konusunda işçi-işveren uzlaşmasında sona geldiklerini söyledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restorasyonu yapılan Mahfel sosyal tesislerinin açılışı törenle gerçekleşti.

Kurdele kesiminin ardından Mahfel'i gezip çay içen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakanlık olarak, kadın istihdamı, taşeron işçiler, işçi-işveren ve tazminat sorunları ile ilgili bayram öncesinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Bakan Çelik, işçi-işveren görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.
 
15 GÜN EK SÜRE

İşçi ve işveren temsilcilerinin 15 gün ek süre istediklerine dikkat çeken Çelik, "Bayramdan sonra Kasımın ilk haftasında son kez bir araya geleceğiz. Uzlaşma sağlanır ise Başbakanımıza, Bakanlar Kuruluna, oradan da Meclise taşıyacağız. Uzlaşma sağlanamaz ise o zaman parçalı bir şekilde, lokal olarak parlamentoya taşıyacağız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)