E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu, Guterres ile görüştü---

Bakan Çavuşoğlu, Guterres ile görüştü

Bakan Çavuşoğlu, Guterres ile görüştü
04 Mart 2023 - 22:51 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştüğünü açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 5'inci Birleşmiş Milletler (BM) En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Katar'ın başkenti Doha'da, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Doha'da ilk görüşmesini BM Genel Sekreteri Guterres ile yaptığını belirterek BM’nin deprem sonrası desteğine teşekkür ettiklerini aktardı.

Bakan Çavuşoğlu, Guterres ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı Sıfır Atık girişimini, Ukrayna’daki durumu ve İstanbul Tahıl Anlaşması'nı görüştüğünü kaydetti.

Bakan Çavuşoğlu: 102 ülke Türkiye'ye yardım teklifinde bulundu

Çavuşoğlu: Terör örgütleri İsveç'in NATO yoluna mayın döşüyor

Guterres: Türkiye ve Suriye'ye ilave yardım sağlamaya hazırız

Guterres: Kahramanmaraş depremi zamanımızın en büyük doğal afetlerinden

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan ız05 Mart 2023 01:10

    Bu rakamı açıklarken yüzleri bile kızarmıyor çıkarmış depremlere karşı çıkarmış oldukları kentsel dönüşüm yasasının aslında rantsal dönüşümmyasasıolduğunu bildikleri için sulu kuledençıkarulan romeblermyerlerine yapılan villaları kimlere sattıkları zeytunburnu sahilinden ataköy sahiline kadar olan kısımda kaç kişi kaldı türkçe konuşan

  • Ertan05 Mart 2023 11:06

    Biri satarsa biri alır vatandaşın aklı yok mu devlet ne yapsınDepremi unutup rant peşinde koşan insanlar