E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklama---

Bahçeli'den İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklama

Bahçeli'den İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklama
16 Ekim 2018 - 11:43 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, ''Atatürk’ün gerçek varisi Türk milletidir. CHP'nin yolları Atatürk ile çoktan ayrılmıştır. Yok öyle miras yedilik'' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklamada bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

CHP İş Bankası hisseleri gündeme gelince çılgına döndü. CHP’li bir genel başkan yardımcı diyor ki CHP olarak eşkiya karşında her türlü direnme hakkımızı kullanırız. Bu alçak ifade karşısında sormak lazım eşkıya kimdir. Direnme hakkında kast edilen nedir? Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Atatürk’ün gerçek varisi Türk milletidir. CHP'nin yolları Atatürk ile çoktan ayrılmıştır. Yok öyle miras yedilik.
İş Bankası hisseleri Hazine’ye devredilmelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı Bugünkü CHP yöneticilerini evlatlıktan ret eder, bir de mirastan ret ederdi.

'MENFUR SALDIRIYI KINIYORUM'

Tahammülsüz ve zorbadır. Terör yöntemlerini kullanarak mazlumların kanını döken İsrail’in arayıp bulamadığı belasına er ya da geç kavuşacağına inanıyorum. İsrail’in Gazze’de düzenlediği menfur saldırıyı kınıyorum.

'BU VATANI KOLAYI BULMADIK, ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ'

Kurgusu Türkiye düşmanlarınca yapılan tuzaklar boşa çıkarılmıştır. Biz bu vatanı kolay bulmadık, asla vazgeçmeyeceğiz. Bekamızı kurban ettirmeyiz.

'ABD KARARINI NETLEŞTİRMELİDİR'

Onun bunun insafından medet bulmayız. Güney kara sınırlarımız boyunca vahim bir senaryo hayata geçirilmek isteniyor. ABD terör örgütleriyle aleni düşüp kalkıyor, hedef birliği yapıyor. ABD kararını netleştirmelidir.

ABD, Fırat’ın doğusuna gözünü dikmiştir. ABD adeta zehir saçmakta, terörizme çanak tutmaktadır. ABD, Türkiye düşmanlarıyla ile bir oluyor. ABD kararını netleştirmeli. Müttefiki Türkiye midir, yoksa PKK-PYD’midir?

'FIRAT'IN DOĞUSU TEHDİT OLMAKTAN ÇIKARILMALIDIR'

Türkiye buna sessiz kalamaz. Fırat'ın doğusu tehdit olmaktan çıkarılmalıdır. Türkiye’nin bunu yapacak gücü vardır. Yeri gelirse hepimizi Mehmet oluruz, hainlerin kökünü kurutur, Türkiye’yi düşürmeyiz.

Herkesin gözü önünde Türkiye’den bir papaz geçip gitmiştir. Papaz, Türkiye-ABD ilişkilerini resmen zehirledi. Hakkında ciddi suçlamalar olan papaz tutuklanmış, cezaevine konulmuştur. Papaz iki ülkenin diyaloglarını tıkadı, iki ülke dinamiklerini dinamitledi.

Türkiye ile ABD tarihinin en kötü ilişki durumuna çakıldı. Ev hapsine alınması fayda etmedi, kanamayı durdurmadı. 4. Kez hakim karşısına çıkarılan papaz, infaz hükümleri gereğince tahliyesini kararlaştırıldı. Trump oval ofiste papazı hasretle karşılamış, askeri gibi karşılamıştır. 

'PAPAZ GİTMİŞ, KAVGA BİTMİŞTİR'

Papaz gitmiş kavga bitmiştir, papaz büyüsü bozulmuştur. Türkiye’nin değerini bir papaza indiren bir ülkenin başkanına güven duyulamaz, itibar edilemez. Bizi adam yerine koymayanı biz insan bile görmeyiz. Papazı almak için her dayatmayı yapan ABD başkanı, yarın başka mesele ile ilgili aynı tutumu tutturursa ne yapacağız. Bir için dam yakan kör bir anlayışla köklü karşılıklı diyalogları nasıl kuracağız?

Türkiye ABD’nin sömürgesi değildir. Asla olmayacaktır. ABD Başkanı, Türk milletini hafife almasın. Türk’e kefen biçilmez, Türk’e tuzak işlemez.

'İFADE DEĞİŞTİREN GİZLİ TANIKLAR KİMLERDİR?'

İfade değiştiren, Türk adaletini şaibelerle hırpalayan gizli tanıklar kimlerdir? Bu gizli tanıklar görüşlerini kısa sürede nasıl değiştirmişlerdir?

Papaz Brunson verildiyse, ABD’deki papaza neden alınmaz? Pensilvanya’daki papaz ne zaman ülkemize iade edilecek? Papaza papazla karşılık vermediler. Ümit ettiğimiz takas geçekleşmedi. Hakan Atilla’nın iadesi ne zaman olacak?

'O DARBECİYİ İSTİYORUZ'

O darbeciyi istiyoruz. 251 şehidimizin vermesini sonuna kadar bekliyoruz. Türkiye yeni yetme devlet değildir. Hukuk varsa devlet vardır. Hukuk sakatlanırsa irtifa kaybedecektir.

Papaz Brunson kararı ne söylenirse söylensin milletimizi üzmüştür. Bakalım dövizin akıbeti ne olacaktır? Bunların takipçisi olacağız. Fırsatçıların peşini bırakmayacağız.

CEMAL KAŞIKÇI OLAYI

İnsan aklıyla alay edilmektedir. Kaşıkçı’dan iz yoktur. Zannedersiniz buharlaşmıştır. Pek çok vahim iddia gündemdedir. Suudi Arabistan’dan gelen iki ayrı jetle gelen enteresan kişilerin Kaşıkçı’yla bir bağlantısı var mıdır? Cemal Kaşıkçı vakası için kaçak güreşmemeli, saman altından su yürütmemeli.

CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

Cumhur ittifakı, mahalli idari seçimlere yön vermelidir. Siyasi kaygı taşımıyoruz. Yerel seçimler istikrar içinde yapılmalı, makul  sonucu vermelidir. Türkiye’nin geleceğini belirleyeceksek cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket etmemiz kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (32)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dogrusu16 Ekim 2018 20:41

    stepne boş boş konuşuyor gene.

  • misafir16 Ekim 2018 19:40

    kuddusi bugün iş bakasi yarın koç,sabancı vs senin için farketmiyor herhalde.babanın mirası seninken başkası gasbetmeye çalışsa alkış tutacaksın anlaşılan.atatürk hata etmiş,keşke o vasiyeti yazarken sana danışsaydı.anladığım kadarıyla hukuk kelimesi sen ve senin zihniyetindeler için yok hükmünde.o banka ülkenin gözbebeği.çalışanının hem sahibi olduğu hemde çalıştığı bir kurum.fona geçip araplara satılırsa,tek elimizdeki özel yerli milli bankada son bulur.sende ve senin zihniyetini taşıyanlar herhalde rahatlar. emeklili ve çalışan sayısı yaklaşık 70-80 bin insanı huzursuz etmek,edilmesine yardımcı olmak hazzından allah sizleri mahrum etmesin.çünki empati kelimesi sizlere yabancı bir kavram.

  • semih16 Ekim 2018 18:24

    yawww sen ne diyon gardaş

  • Kuddusi16 Ekim 2018 18:23

    Atatürkün mirası Türk milletinindir.O zamanlar tek parti varmış siyaset gelişssin demokrasi gelişssin diye öyle düşünülmüş.Bu miras hiç bir partiye zümreye devredilemez ait olduğu yer milletin kasası hazinedir.Gelir aynen aktarılsın hatta fak fuk fonuna bile devredilse daha iyi olur.

  • Madem oyle16 Ekim 2018 18:21

    Chp nin maddi bir menfaati yoksa , ne batti size is bankasinin o zaman deemzler mi adama

  • Türk Telekom16 Ekim 2018 17:05

    Bahçeli doğru söylüyor Türk Telekom’da yönetimde hazine temsilcisi olsa Araplar bankalara bu borcu bırakamazdı.Chp böyle bir şey yapmasın diye reis adam atıyor ne kızıyorsunuz?Hazine olursa soygun olmaz.

  • Musa16 Ekim 2018 15:12

    Dogru senin yediğin gibi milletin hakkını nerede verdiğin yaşa takılanlar sözü nerede onu acıkla sen önce

  • YORUM16 Ekim 2018 14:34

    asıl miras a konan sensin, yazıklar olsun chp bugüne kadar iş bankasından kaç kuruş almış önce onu söyle, konuyu çarpıtma, asıl sen Atatürk ün vasiyetini ezerek iş bankasını saray a peşkeş çekiyorsun, bu millet senin yaptıklarını unutmayacaktır....

  • BİR DOST16 Ekim 2018 14:40

    HERKES başkasını kendisi gibi sanırmış, önce iş bankasından para almıyor diyorsun sonra peşkeş cekiyorsun diyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

  • Gaspçı 16 Ekim 2018 14:21

    Alışmış kudurmustan beterdir. Adamlar haram yemeye alıştı

  • KADİR16 Ekim 2018 14:41

    Doğru dedin bladerim, CHP alışmış haram yemeye arpalıklarının kesildimi kudurmuştan beter olur.

  • yatırımcı16 Ekim 2018 14:21

    Gazi Mustafa Kemal yaşasaydı kendi kurduğu sizin en önde sahiplenmeniz gereken Türk Dil Kurumu'na giden bu payları kestiğinizi görünce ne derdi acaba?

  • Başbuğ16 Ekim 2018 13:56

    senin gibi miras yiyen de görmedi bu ülke....

  • erol g.16 Ekim 2018 12:59

    İş bankasının temettü geliri ulusal uluslararası buluşların/teknolojinin patent haklarının alımında da kullanılmalıdır ÜLKEMİZDE 2017 YILINDA 6 BİN KÜSUR PATENT BAŞVURUSU OLURKEN ÇİN'DE 2,000,000/İKİ MİLYON KÜSUR OLMUŞ YABANCILAR BULUŞLARINI ÜRETİMİME DÖNÜŞTÜREREK ÜLKELERİNİ KALKINDIRIYORLAR Biz ise yeterince üretime dönüştüremiyoruz

  • vatandaş16 Ekim 2018 14:13

    birincisi temettüler çalışanlara dağıtılıyor. ikincisi patent için öncelikle patent alacak buluş çıkarmak lazım. bu olmadan istediğin kadar bütçen olsun.

  • Eyvah Eyvah16 Ekim 2018 12:33

    Sayın Bahçeli partinin parasını amerikan dolarına yatırıp dolar 7 lirayı bulunca bunu satıp doların yükselmesine katkı vererek bu ülkenin ekonomisine nasıl zarar verdigininizi , şimdide mülkiyetlere kanun yalu ile özel ve tüzel kişilik mülkiyetlere el koyarak bu ülkeye nasıl zarar verdiginizin farkındamısınız

  • Eyvah Eyvah16 Ekim 2018 12:28

    bu resmen kanun yolu ile mülkiyete el koyma devletleştirme demokratik hiç bir hukuk da yeri yok,bu kanun arkasında yeni mülkiyetlere el koymaların yolu açılıyor,ekeonomik ve finansal açıdan ,bu ülkemize maglesef bedeli çok agır olabilir,ne yerli nede yabancı hiç kimse kendini bu ülkede güvende hisetmeyecek,düşünün koskoca ana muhalefet olan bir partinin mal varlıgınına el koyan iktidar gücünün, bizim gibi sıradan vatandaşalara neler yapmaz ,

  • Umutlu23 Ekim 2018 17:14

    Dolar satıldığı zamanlar 10 tl görecek deniyordu sattıda yanlışımı etti başbakan çıkıp höt dedikce dolar arttı bakanlar höt dedi çıktı nezaman ılıman konuşmaya başladı dolar düstü bunları görmezsin edersin pireden yorgan yakasın

  • gobel6616 Ekim 2018 12:47

    Bu yeterince acılı olmamış, yanına küçük emrah'ın parçalarından bir tanesini ekle bence

  • By Kemal 16 Ekim 2018 12:27

    Bu hisseler kimlere rehin verilecek ,neyin karşılığında kullanılacak sayın Akp basın sözcüsü Bahçeli bunu da bi açıklasan

  • ömer16 Ekim 2018 12:24

    şu metal yorgunları görevi neden bırakmıyor aşşahım sen aklıma mukayet ol.

  • vatandaş16 Ekim 2018 14:15

    KADİR ŞİMŞEK; hangi konularda çalıştığını da açıklar mısınız. istanbul dan belediye başkanı bile çıkarmayacak şekilde bir çalışma temposu var sanırım

  • KADİR ŞİMŞEK16 Ekim 2018 12:45

    İişine gelmeyince yorgun, onun kadar diğer partiler çalışsaydı ülke konumundan kat kat ilerdeydi.

  • BİR DOST16 Ekim 2018 12:19

    Rantın olmadığı yerde CHP olmaz, Rant yoksa CHP neden yönetimi hazineye devretmiyor.

  • cevat16 Ekim 2018 18:26

    rant işi yeni havaalanı kanal projesinde hat safhaya ulaştı. arazilerimiz değerlendi ranta açıldı. sağolsun akp ile toprak zengini olduk.

  • gobel6616 Ekim 2018 12:18

    Atatürk o zaman mirasını CHP'ye değil demokrasiyi desteklemek için dönemin tek partisine bırakmıştır. Şuanda demokrasinin güvencesi hazinedir, hazine partilere kanunlar gereği yardım etmektedir o bakımdan çok geç kalınmış bir teşebbüstür.

  • ayşe 16 Ekim 2018 12:06

    Atatürk hazineye bırakacak olsa zaten bırakırdı. Ne gerekçe ile hazineye devredilmek istendiğini anlamış değildim. Atatürk yaşasaydı onu yapardı bunu yapardı sözleri de çok komik bu arada sana ne yapardı acaba ?

  • Bence16 Ekim 2018 19:28

    Ayşe hanıma katılıyorum hazineye bıraksa bırakabilirdi özgür iradesi ile vasiyetini hazırlamış, böyle birşey olursa tamamen yasa dışı olur hukuk çökmüş demektir anayasayı çiğnemek yok saymaktır bu işin sonu avrupa insan hakları mahkemesine kadar gider böyle birşey olursa herkesin malvarlığına el koyma hakkı doğar kimse kimseye miras borakamaz ölenin malına devlet el koyar

  • Aaa16 Ekim 2018 12:00

    Utanma olmayıncs saçmalama sınırsızdır.

  • ALAATTİN CAMGÖZ16 Ekim 2018 11:57

    bencede chp hisseleri hazineye devrilmeli fakat hazinede hiç bir zaman hisse senedini satamamalı çünkü ATATÜRK hisseden elde edilecek gelirleri Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih kurumuna bağışlamıştır.bu durum chp de büyük rant kavgası yaratmakta ve tebelleştirmektedir.

  • şenol16 Ekim 2018 11:55

    mhp ninde tüm varlıkları hazineye devredilmeli. onca yıl ülke için ne yaptınız.

  • safa16 Ekim 2018 12:06

    güzel yorum ama onlar 7 tl den dolar bozdurur sonrada edebiyat yaparlar.