E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den bir FETÖ seçmeni iddiası daha---

Bahçeli'den bir FETÖ seçmeni iddiası daha

Bahçeli'den bir FETÖ seçmeni iddiası daha
06 Mayıs 2018 - 18:14 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz." değerlendirmesinde bulundu

MHP'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli, partisinin genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci devam ediyor. Meral Akşener ve  diğer İYİ Parti yöneticileri '100 bin imzanın geçildiğini' söylüyorlar. Ne  düşünüyorsunuz" sorusu üzerine Bahçeli, imza sürecinin tamamlanmasına 3 gün  kaldığını hatırlattı.

"Merak ediyorum; Emin Çölaşan imza verdi mi? Rahmi Turan imza verdi  mi? Yılmaz Özdil imza verdi mi" sorusunu yönelten Bahçeli, şöyle devam etti:

"7 Haziran seçimlerinde bağımsız milletvekili adayları 488 bin 226 oy  almışlardı. Bu, yüzde 1,08'e tekabül ediyor. 1 Kasım'da da bağımsız milletvekili  adayları 51 bin 38 oy aldı. Mesela şu anda içerde bulunan veya kaçak halde  bulunanlar arasında yer alan FETÖ'cülerden bazılarını dikkate alalım. Hakan  Şükür, FETÖ'cü eski futbolcu 48 bin 793 oy almıştı. Yakup Saygılı, İstanbul Mali  Suçlarla Mücadele eski Müdürü 33 bin 57 oy aldı. Ali Fuat Yılmazer, İstanbul  İstihbarat eski Şube Müdürü, 59 bin 697 oy almıştı. İstanbul Terörle Mücadele  eski Şube Müdürü Yurt Atayün 41 bin 762 oy aldı. İstanbul Organize Suçlarla  Mücadele eski Şube Müdürü Nazmi Ardıç 39 bin 881 oy aldı. Sadece İstanbul, İzmir  ve Ankara'daki bağımsız adaylara 249 bin 67 oy verildi. Bu oylar şimdi kimlere  imza olarak gitti?"

"TEZGAH MI SÖZ KONUSU"

"CHP'nin açık ve yoğun desteği, görevden alınan, kamudan ihraç edilen,  açığa alınan toplam 115 bine yakın mağdur kitle de dikkate alındığında bunlar  kime ve nasıl kanalize ediliyor?" diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara  yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor?  FETÖ  ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet  olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz. FETÖ'nün seçmen desteği var mıdır?  Varsa ne kadar olacak? Terörle mücadeleyi zaafa uğratmak maksadıyla 15 Temmuz'un  rövanşını sözde demokrasi kanallarından engellemek niyetiyle bir tezgah mı söz  konusudur?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PAZARCI06 Mayıs 2018 22:11

    bahçeli darbe yapan general dişlinin kardeşi akp genel başkan yardımcısı tbmm başkanı damadı kaçak enerji bakanı ordan mezun ne arıyorsan alayı orda ha bide şu bütün fetöcüleri bulun idam çıkarın asın siz daha millete mermi sıkan asker fetöcüleri asacaksınız idam isteriz hadi yapın inanalım

  • Ahmet Özbir06 Mayıs 2018 21:54

    DEVLET sözünün eri, FETÖ-PKK'nın düşmanı! REİS'le birlikte hainlerin kökünü kurutacağına olan inancım tam. Yolunuz yolumuz, davanız davamızdır.

  • İlhan07 Mayıs 2018 12:39

    He he he he fetöcülere askeriyede koruyan kim. Kim nama,z kılanları askerlikten çıkartmam dedi. Chp mi.

  • misafir06 Mayıs 2018 20:28

    yahu sen nasıl bir insansın.hükümete fetöcülerin siyasi ayağını neden saklıyorsun diyorsun şimdi çıkıp rakiplerine çamur bulaştırmaya çalışıyorsun.bunadınmı ne oldu.yalpalaya yalpalaya itibarını sıfıra indirdin.

  • Namık Kemal06 Mayıs 2018 20:26

    En büyük fetöcü kim,millet biliyor bahçeli sen rahat ol, artık kimseyi fişleyemeyeceksiniz yok yere çünkü siz fişleneceksiniz

  • BİR DOST06 Mayıs 2018 21:07

    Hocam Bahçeli de onu diyor; Eğer FETÖ'cülerin kime imza verdiğini bulursanız, en büyük FETÖ'cüyü bulursunuz.

  • IHLAS.BORSA MAGDURLARI06 Mayıs 2018 19:07

    Korkmaya devam et bahceli, oyum 2.turda muharrem inceye

  • oy06 Mayıs 2018 19:23

    ince ne saçma aday la dimistim ama biraz okumak lazimmis, simdi 2.tura kalirsa oyum ince’ye diyorum. ama okumak lazim ya dedigim gibi, o yüzden zor be kardes.

  • Bika06 Mayıs 2018 18:34

    Hakan Şükür'ün AKP milletvekili olduğu ve TRT'de dolgun maaşla yorumcu olduğu dönemde, 7 Haziran seçimlerinde bağımsız adaylara giden yaklaşık 500 bin oy AKP'ye gidiyordu.

  • KADİR ŞİMŞEK06 Mayıs 2018 19:01

    EEE ne olmuş?

  • gobel6606 Mayıs 2018 18:31

    FETÖ ve yancıları (Cumhurbaşkanını kastederek) olayı sulandırmak amacıyla, FETÖ'NÜN siyasi ayağını sık sık dile getiriyorlardı. Sayın Bahçeli'nin bu yön göstermesi ile FETÖCÜ lerin kime oy verdiği, dolayısı ile FETÖ'nün siyasi ayağını ortaya çıkarılacaktır. Bir kez daha tebrik ederim sayın Bahçeli FETÖ'nün siyasi ayağını bulmamıza yardımcı oldunuz.