E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBagaj ücreti ödememek için 30 kilo portakal yediler---

Bagaj ücreti ödememek için 30 kilo portakal yediler

Bagaj ücreti ödememek için 30 kilo portakal yediler
30 Ocak 2021 - 13:37 borsagundem.com

Çin'in güneybatısında kalan Yünnan bölgesindeki bir havalimanında uçağa biniş sırasında ekstra bagaj ücreti ödemek istemeyen kişiler uçağa binerken 30 kilo portakal yedi

Yünnan'ın başkenti Kunming'deki havalimanında yaşanan olayda dört kişi, şehre düzenledikleri iş seyahatinde 30 kilogram portakal satın aldı.

Kİşiler havalimanında bagaj teslim sırasında portakallarla uçağa biniş yapmak istediklerinde, havayolu yetkilileri belirlenen bagaj ağırlığını aştıkları için ek ücret ödemeleri gerektiğini söyledi.

Buna göre portakallar için kilogram başına 10 Çin Yuanı ( yaklaşık 11,5 TL) olacak şekilde toplam 300 Çin Yuanı (yaklaşık 340 TL) ek bagaj masrafı çıktı.

Wang ve arkadaşlarıysa ek ücreti çok fazla bulduklarını belirterek ödemek istemediklerini söyledi. Daha sonra grup, durumu çözmek için ilginç bir karar verdi.

20-30 DAKİKA SÜRDÜ
Dört kişi yanında getirdiği 30 kilogram portakalın hepsini havalimanında tek seferde yedi. “Orada oturup ne varsa yedik” diyen Wang, portakalları bitirmelerinin “20-30 dakika sürdüğünü” söyledi.

Ancak azimle girişip kısa süre içinde portakalları silip süpüren Wang ve arkadaşlarının ağzında ülser oluştu. Wang “Bir daha asla portakal yemek istemiyoruz” dedi.

Türkiye'den BM'ye Kıbrıs tepkisi

ASELSAN’ı dünya liderleri arasına sokan üretim

Musk’ın manipüle ettiği Dogecoin’de sert düşüş

Borsalarda son 13 haftanın en kötü performansı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ben Hüfey31 Ocak 2021 05:20

    Türk yamaç paraşütçüsünün Türkiye’den Lübnan’a inişi haberi gibi uydurma haber.

  • Bika30 Ocak 2021 15:49

    2 portakal yemek bile gaz yapıyor, 30 kilo yiyip uçağa binenler diğer yolcuları rahatsız ederler. Korona maskeleri bile fayda etmez.

  • Buda bişey mi30 Ocak 2021 14:13

    Kıbrıs tan dönüşte içki kotasına yakalanıp havaalanında viski tuketenlerin yanında bu bişey mi