E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım ismi caddeye veriliyor---

Aziz Yıldırım ismi caddeye veriliyor

Aziz Yıldırım ismi caddeye veriliyor
06 Temmuz 2020 - 16:13 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ve annesinin ismi Düzce'de caddeye ve parka verilecek.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım´ın çok kıymetli bir spor insanı olduğunu, Düzce´ye çok önemli hizmetleri olduğunu belirterek, Aziz Yıldırım´ın ismini sokağa veya caddeye, annesinin isminin ise bir parka vereceklerini belirtti.

Faruk Özlü, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Aziz Yıldırım çok kıymetli bir spor adamıdır. Türk sporuna çok önemli katkıları olmuştur. Aynı zamanda bir Düzce tarafı vardır. Sayın Aziz Yıldırım´ın Düzce´mize çok önemli hizmetleri olmuştur. Dolayısıyla kendisinin ve annesinin Düzce´de bir parka ve sokağa isimlerinin verilmesi yaklaşık 6 aydır bizim gündemimizde. İnşallah Aziz Bey´in annesinin ismini bir parka “Sermet Yıldırım” adını vereceğiz. Yine Aziz Bey´in kendi adını da Aziz Bey´e yakışır sokağa ya da bir caddeye ismini vereceğiz. Bunu meclisimizin gündemine alacağız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memet cimen06 Temmuz 2020 17:12

    insallah. Iyi olur isabetli karar

  • Emrah09 Temmuz 2020 20:59

    Aziz başkanın hayatı fenerbahçedir.İş hayatına daha fazla ağırlık verse daha farklı olurdu belkide fakat o hep fenerbahçe yi düşündü. Şuna emin ol bizlerden daha çok seviyor fenerbahçe yi...