E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım çıldırdı---

Aziz Yıldırım çıldırdı

Aziz Yıldırım çıldırdı
21 Haziran 2014 - 07:17 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, “TBF, prosedürü uygulamış. Ama G.Saray’ın bu ayıbının faturasını neden benim taraftarıma ödetiyorlar.” dedi

 G.SARAY’IN sahaya çıkmadığı Ülker Arena’ki final serisinin son maçına gitmeyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, saatler 21.15’i gösterdiğinde iki duyguyu birden yaşadı. Yönetim kurulunun Arena’da hazır bulunduğu karşılaşmayı yakın arkadaşlarıyla izleyen başkan, şampiyonluklarının tescil olmaması yüzünden kupa töreninin gerçekleşmemesi üzerine küplere bindi:
 
“G.SARAY zaten maça gelmeyeceğini açıklamıştı. Bizim sahamızda kupamızı kaldırmamız gerekiyordu. TBF prosedürü uyguladı ama olan bize oldu. Kimse bizi düşünmüyor. Binlerce insan şöleni izlemek için bilet aldı. Onları bu zevkten mahrum etmeye kimsenin hakkı yok. G.Saray’ın ayıbının faturasını neden benim taraftarım ödüyor!”  
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn21 Haziran 2014 17:14

    Bu ülkede şike fener ile başlamıştır,gs ve bjk ile devam etmiştir...Ben hiçbir İstanbul takımını tutmam da sevmemde.Al birini vur ötekine,ama fener bir adım önde şikede.

  • namık21 Haziran 2014 16:17

    ey güzel kardeşim bu ülkede şikeyi yalnız fb mi yapıyo sanıyosun,işte senin dünyan bu kadar küçük,o at gözlüklerini çıkarıp etrafına bak en baba şikeci kendiniz olduunu görceksiniz

  • ergn21 Haziran 2014 08:27

    İşte şikeciliğin zararları,tescillenmişsiniz,kimse size inanmıyor güvenmiyor ciddiye almıyor...Ne malum basketboldada şike yapmadığınız.