E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAzerbaycan'a 'Milli Takım' turu---

Azerbaycan'a 'Milli Takım' turu

Azerbaycan'a 'Milli Takım' turu
12 Haziran 2021 - 08:50 borsagundem.com

Türkiye, 2020 Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçını tamamladı. Bundan sonraki maçlar ise Galler İsviçre ile oynanacak. Türkiye’nin gruptan çıkması ve yoluna devam etmesi için bu maçların sonuçları büyük önem taşıyor

Seyahatlerde vize ya da pasaport istenmemesi, sadece negatif PCR test sonucu ve çipli kimlik kartı ile gidiliyor olması nedeniyle Türkiye’den taraftarların maçlara büyük ilgisi olmasını sağladı.

Bu ilgi, tur şirketlerini de harekete geçirdi. Azerbaycan’dan iki gece konaklamalı, uçak ve maç bileti dahil turlar düzenlemeye başlayana acenteler, gördükleri ilgiden memnun. Fiyatlar ise kalınacak gün sayısı ve maç biletine göre değişikli gösteriyor. Eğer tek maç için Azerbaycan’a gidilecekse fiyatlar 500 Euro’dan başlıyor. İki maçın içinde olduğu bir tur yapılacaksa da fiyatlar 1200 Euro’ya kadar çıkıyor. Maç bileti fiyatları ise 150 Euro civarında.

İLGİ YÜKSEK
Azerbaycan’da düzenlenecek müsabakalar için tur düzenleyen şirketler arasında yer alan Travel Zone şirketinin sahibi Barış Öztürk, “Geçen sene çok daha yüksek talep vardı.

Şimdiki talep geçen seneki kadar olmasa da iyi sayılabilecek seviyede. Bir de son ana kadar bekleyen bir kesim var. Eğer turnuva planlandığı gibi geçen yıl düzenlenebilseydi Azerbaycan’daki maçlara bu yıla göre 7-8 kat talep gelirdi. Şimdi hem korona hemde kurlardaki yükseliş karar verilme sürecini etkiledi” dedi.

Tek maçlık ya da iki maçlık turlar organize ettiklerini belirten Barış Öztürk, “İki maç için birer gece konaklamalı turlarımızın yanında iki maçı da kapsayan 4-5 gece konaklamalı turlar da organize ediyoruz. İki maçı da izlemek isteyenler arada kalan günlerde ülkeyi geziyorlar. Tek maçlık turların fiyatı uçak ve konaklama dahil 500 Euro’dan başlıyor. Eğer iki maçın içinde olduğu tur istenirse fiyatlar 1200 Euro oluyor. Maç biletlerinin fiyatı ise ortalama 150 Euro. Kategoriye göre bilet fiyatları daha da yukarı çıkabiliyor. Bir de Türkiye maçı olduğu için Azerbaycanlıların da maçlara ilgisi yüksek. Bu yüzden artan ilgi sebebiyle bilet fiyatlarında artış olabilir ya da bilet bulmak zorlaşabilir. Bu yüzden maçları izlemek isteyenlerin acele etmesinde yarar var” ifadelerini kullandı.

FARKLI PAKETLER
Jolly Yurtdışı Turlar Direktörü Tolga Tekin de, düzenlenen turlar hakkında bilgi verdi. Tekin, şunları söyledi: “Son ana kadar maçlardaki seyirci durumu belli değildi. Ancak seyircili oynanma kararı çıkmasıyla geçen hafta ve bu hafta çok ciddi talep almaya başladık. Maçlar için farklı paketler oluşturduk. Tek maç için iki gece konaklamalı, uçak ve maç bileti dahil bir tur istenirse fiyat 749 Euro’dan başlıyor. Bunların dışında farklı talepler de geliyor. Maç bileti olanlar sadece uçak ve konaklama için destek istiyor. Ya da konaklamasını ayarlayanlar maç bileti ve uçak için talepte bulunuyor. Bu tip durumlar için de organizasyon yaptık. Gelen talepleri karşılayabiliyoruz. Ancak turlarımıza gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor.”
(Burak Coşan /Hürriyet)

A Milliler İtalya'ya 3-0 mağlup oldu

Galatasaraylı milli futbolcu EURO 2020 sonrası ayrılıyor!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Varol14 Haziran 2021 01:09

    Bu MILLET sizden galibiyet degil..oyun istiyor maglupta olur..ama ezik olma..korkak olma.. bir kere auta bile gitse..sut.istiyor..futbolcunun terlemesini gormek isyior..zaten bunlar olsa galibiyet gelir..sen oynamadiktan sonra tum..azerbaycan destek verse.. ne olur..umut yok..dostum.italya macintdan sonra ..beklemiuordum.

  • Raif12 Haziran 2021 23:13

    Valla futbolda yenilgi elbette olur..ama rezillik Kabul etmem...karizmayi cizdirdin..s.hoca .futbolciular..guveni kaybetmistir..

  • vatandaş 12 Haziran 2021 19:37

    yemin ediyorum 67 yaşındayım milli takımdaki buraktan daha iyi otynamazsam beni asın ,bu nasıl bir futbolcu ,toptan ve oyuncudan kaçıyor yalandan koşar gibi yapmaktan başka bir durum göremedim ,buradada mı torpil işliyor bu adamın futbolla ne alakası var ,derhal milli takımdan bir daha yer verilmemek üzere atılmalı,yazık ya

  • Polat12 Haziran 2021 11:50

    Toplayin tasi taragi..birakin.bakuyu .. yeterince dunyaya rezil olduk.siz avrupada oynayan oyuncularinizla ovunup durun..saatlerce TV.prorami.yapin.millete verin gazi pompayi..ha...kulp borc yapilandirmalari yapin.faturayi millete yukleyin.nasil olsa halk aphmak.milyarlarca gosterisli statlar.. gereksiz harcama yapin.ah milletim ah..

  • Andorra bizi kıskanıyor 12 Haziran 2021 11:49

    Hocasız çıkarlarsa bir şans olabilir hoca Andorra milli takımında olduğunu sanıyor iyice kapan yeterince kork 0-0 a yat dan dun vur futbolu 

  • Hakan12 Haziran 2021 11:44

    S.hoco..seyretti bende ilk yariyi seyrettim.bu oyunla..4 sifir. dedim..bir eksik soylemisim..o aylik alir ben bakarim.. ne farkimiz var...sorarim size..su akar turk bakar.. artik milleti oyalamayin..lolipop sekeri vermeyin..cocuk tesellisine girmeyin..TRT.tamam devlet Tv.ama hic olmaz.. biraz elestirin canim.spikerinden..spor yayin mudurune kadar..saksakci..kardes.

  • Alp12 Haziran 2021 11:37

    Sen shahada yoksan..turibinde olsak ne yazar.. olmasak ne yazar.. dunyaya rezil olduk..ustune ustluk..senol hoca az bir elestiriye..burnunuzdan kil aldirmiyor..sizin hakkinizdan..k.kore lideri gelir..ulkenin yari geliri size akiyor.. ney kardesim..bu.artik yeter..yillar oncesine donduk.sonuc ayni..kafa yapisini degistirmesseniz.once gerceklerden baslayin..

  • Gur12 Haziran 2021 11:05

    Milleti kandirmayin yine..sen urkek..korkak..uyumlu..fizik gucunu artirmaya bak...o zaman desteklese veya desteklemese ne olur..turbin.. oynamazki..futbolu oynar.. yasim 60..40 yil oncesine donduk gibi..yazik..hic yol kat edememisiz..sanki..futbolcumuz avrupada oynuyormus bans ne..milli takimda uyum..ahenk olmadiktan sonra..allami cihan olsa ne yasar.futbol bir orkestiradir..butun calgicilarin gorevi yari olur ortak bir.eser uretilir..bundan s.gunesin gorevidir..yoksa sabahlara kadar futbol.muhabbeti..geyik sohbeti..yap..hikaye