E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAydın Doğan'dan Cemaat bombaları---

Aydın Doğan'dan Cemaat bombaları

Aydın Doğan'dan Cemaat bombaları
22 Haziran 2014 - 10:05 borsagundem.com

Ekmeleddin İhsanoğlu CHP ve MHP'nin değil Gülen cemaati ve Aydın Doğan'ın adayı mı?

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için "çatı aday" olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu göstermesiyle gündeme gelen "cemaat ve Aydın Doğan projesi" iddialarına birinci ağızdan yanıt geldi.

BENİM GÜLEN HOCA VE CEMAAT İLE NE GİBİ BİR BAĞIM OLABİLİR Kİ?

Hükümete yakın medyanın Ekmeleddin İhsanoğlu isminin CHP ve MHP ürünü bir tercih olmadığı asıl iradenin "Pensilvanya ve Aydın Doğan" olduğunu iddia eden manşetlerini hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan iddiaları Aydın Doğan'a sordu. Doğan, Cemaat ile ortak bir çalışma sonucu Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Köşk adayı yaptıkları yönündeki iddiaları kesin bir dille red ederken "Benim Fethullah Gülen Hoca ile veya Cemaat’le ne gibi bir bağım ve işim olabilir ki?" diye sorduç.

İşte Aydın Doğan'ın Ahmet Hakan'a yaptığı açıklamalar:

"EKMELEDDİN BEY’İ TANIRIM"


Ekmeleddin Bey’i uzun yıllardır tanırım, evine gitmişliğim vardır. Kendisi Türkiye’nin yetiştirdiği mümtaz isimler arasındadır. Ülkemizi uluslararası camiada son derece başarıyla temsil etmiştir. Bu nedenle Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını hiç yadırgamadım.
 
"BENİMLE NE İLGİSİ VAR?"

Ama İhsanoğlu’nun adaylığının benimle ne ilgisi olabilir? Bu iddia tam bir yalandır, kuyruklu yalandır, iftiranın önde gidenidir. Bu yalanı ortaya atanlar hem bana, hem İhsanoğlu’na büyük haksızlık yapıyorlar. Eskiden beri bu işler böyle oluyor. Toplumda kim öne çıktıysa hep “medya projesi” diye yıpratılmaya çalışıldı.
 
BAĞIMSIZ YAYINCILIK

Biz bağımsız yayıncılık yapıyoruz. Bizim gazetelerimizde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına tamamen karşı çıkan da var, destekleyen de var, ortada duran da var. İhsanoğlu’nun adaylığı benim projem olsa böyle mi olurdu?

PENSİLVANYA MESELESİ

Benim Fethullah Gülen Hoca ile veya Cemaat’le ne gibi bir bağım ve işim olabilir ki? Bir balon uçuruyorlar, sonra da herkes buna inansın, tartışsın istiyorlar. Böyle bir saçmalığa ne cevap vereyim?

SİYASİ AKLA GÜVENİYORUM

Ama bu oyunları tutmaz... Tutmayacaktır. Ben bu ülkenin siyasi aklına da, adaletine de güveniyorum.

BİR DAHA CEVAP YOK

Belli ki bu iftiralar Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince devam edecek. Sen sordun, ben cevapladım. Ama ben bir daha cevap vermek niyetinde değilim. Çünkü benim işim siyaset değil, ben siyasetin malzemesi olmak istemiyorum. Bu kumpası bozacağım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erberk26 Haziran 2014 17:17

    Dört kollaya bindimi hesapbaşlar o zaman yalan da yok sinsi plan yok parada işe yaramaz rüşvette yok işiniz zor

  • tekin25 Haziran 2014 09:06

    bırakın bu hüloculuğu azıcık kafanızı çalıştırın.....

  • tekin25 Haziran 2014 09:04

    Arkadaşım adam evine gittim tanırım kendisini iyi derecede diyor.Sen Cidde ye gittin mi gitmedin mi diye soruyorsun.Sanki tanımıyorum dedi.Eskiye bakarsın Başbakan Cemaate laf söyletmiyordu unutmayın bunlarıda bari.

  • grimm24 Haziran 2014 16:27

    hah hah hah. :-) kendi adamına sormuş kendi de yanıtlamış aman ne inandırıcı. 2-3 sene evvel Cidde'ye (Ekmeleddin'İhsanoğlu'nun yanına) gittin mi gitmedin mi ondan da haber ver bakalım

  • Serin22 Haziran 2014 23:28

    İki partide bitişinin temelini atmıştır yakında iki partili hayata hazır ülke ve de verilmesi gereken yerleri vermeye Allah korusun hiç iyi günler beklemiyor ülke çok hassas yollardan geçmekte

  • mehmet22 Haziran 2014 23:21

    cemaatin paçaları tutuştu,sonu yakın,temizliyecekler bu kumpascıları.inşallah

  • onu bunu bilmeyiz 22 Haziran 2014 21:11

    ak parti tek parti

  • Saldıray22 Haziran 2014 20:12

    Havuz medyası haber sıkıntısı çekiyor.Durmadan saldırıyor.Şimdi Aydın Doğan hedefte.Tutturabilirlerse...

  • garıban vatandaş22 Haziran 2014 19:41

    bunların hepsi üç maymunu oynuyor

  • ak pariti gerisi yalan parti 22 Haziran 2014 18:41

    ak pariti gerisi yalan parti

  • mehmet22 Haziran 2014 18:13

    Yaktın bizi doğan birleşme adı altında hisselerimizi aldın.

  • bozkurt22 Haziran 2014 16:47

    yapılan yorumlara bakarak şunu anlıyorum ki kendi ekonomisini yapamayan, borsada kısa yoldan kazanmayı hayal edip hüsrana uğrayan, onda var bende niye yok diyerek elindekiyle yetinmeyi bilmeyenler her şeyin faturasını ak partiye ve Erdoğan a çıkarmaya kalkıyor.Dünya değişti arkadaş sizde bi zahmet değişin...

  • Göktuğ22 Haziran 2014 14:56

    Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığını beğenmeyen Chp'liler gidip tayyipe oy versinler o halde. Daha ne bekliyorsunuz arkadaş adamı zorla Cumhurbaşkanı yapacaksınız bu düşünceyle devam ederseniz.Ben Müslüman, Milliyetçi ve Demokrat biri olduğumdan emin olarak şunu söyleyebilirim ki artık bu ülke de Din düşmanlığı yapacak adamlar ne iktidar olur ne Cumhurbaşkanı. Temeli İslam üzere olan Anadolu halkı artık dinsizliğe tahammül gösteremiyor ve bakın artık Chp'de anladı ki ortak bir aday çıkarttı.Atatürkçüyüm diyerek İslam düşmanlığı yapanlardan dolayı akp bugün her ne halt yerse yesin başımızdan gitmiyor dediğim dedik çaldığım düdük diyor anlayın işte artık! Ekmeleddin Bey hem İslami hem de Atatürkçü bir yapıya sahip bence ve bu adamı beğenmeyenler bir diktatörün artık tamamen ülkeye hakim olmasını ve ben ne derse o olacak seve seve demesine şaşırmamalı ve itiraz etmemeli!

  • mali22 Haziran 2014 12:39

    Erdoğan ya da onun gösterdiği Çankaya'da. Muhalefet yaz mevsimi nedeniyle plajlarda. Asıl gündem seçim değil geçim. Her gün gelen zamlar kanıksandı. İğneden ipliğe her şey zamlandı.

  • xxx22 Haziran 2014 12:25

    ne oldu ? ihsan beyin enbüyük destekçisi akp değilmiydi islam örgütünde? şimdi paralelci oldu

  • borsa kartalı22 Haziran 2014 12:14

    chp gözünde bittiyse akp ver

  • Vatandas22 Haziran 2014 11:34

    Yillarca CHP ye oy veren birisi olarak,CHP benim gozumde bitmistir

  • Vatandas22 Haziran 2014 11:33

    CHP nin Bu davranisi Oncelikle Ataturk,kun prensiplerine hakaret, Yazik...

  • çakır22 Haziran 2014 11:05

    Vay bee hiç kimse suçunu kabul etmiyor kıyamet alameti bu olsa gerek