E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAvrupa devinden Trabzonlu yıldız için teklifi---

Avrupa devinden Trabzonlu yıldız için teklifi

Avrupa devinden Trabzonlu yıldız için teklifi
19 Ağustos 2020 - 22:38 borsagundem.com

Yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un yıldızları, Avrupa kulüplerini peşinde koşturuyor. Avrupa devi, Trabzonsporlu yıldız için teklifte bulundu.

Trabzonspor'un yıldızları Avrupa devlerini peşinden koşturmayı sürdürüyor. Bordo-mavililere İngiltere’nin Crystal Palace takımından satın alma opsiyonlu kiralık olarak gelen Norveçli santrfor Sörloth'u İtalyan ve Alman ekipleri takip ediyor. Sörloth için en ciddi talip ise Alman ekibi Leipzig.

İngiliz basınından Sky Sports ise Leipzig'in oyuncuyu katmak adına transferde sona geldiğini doğrularken Trabzonspor'un iki yıllık bir kiralama anlaşması olduğunu ve sözleşmedeki 6 milyon Euro'luk opsiyonu kullanabileceğini belirtti.

Milan, Ömür için devrede
Trabzonspor'un en büyük kozlarından Abdülkadir Ömür için İtalya'dan sıcak bir haber daha geldi. Serie A devi Milan'ın, 21 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euroluk teklifinin reddedildiği kaybedilirken, bordo-mavililerin talep ettiği bedel de ortaya çıktı. Corriere dello Sport'un haberine göre Trabzonspor, altyapısından yetişen genç oyuncusu için 25 milyon euroluk bonservis istedi. İtalya'dan birçok kulübün de devrede olduğu ve Trabzonspor'un pazarlığa yanaşmadığı da vurgulandı.

Abdülkadir Ömür'ün İtalya haklarını elinde bulunduran George Gardi, Trabzonspor'un ciddi bir bonservis bedeli talep ettiğini söylerken, "Onu Trabzon'dan almak kolay değil, Trabzonspor başkanı da böyle söylüyor. Daha önce birçok önemli teklif reddedildi. Atalanta'dan teklif geldi mi, söylemeyeceğim ancak ilgilenen kulüpler var, ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halil26 Ağustos 2020 23:50

    Ne istiyor başkan 100 milyon avroya mı satmayı istiyor 20 milyon çooook bile bir daha bu parayı bulamazsınız

  • taraftar20 Ağustos 2020 00:30

    adam  ayakta duramıyor 1 karış boyuyla kendini messi zannedyor siz 20 milyon avroyu  ne zannediyorsunuz 5 verene verin gitsin

  • Emrah20 Ağustos 2020 09:20

    Hadi ordan şebelek adam ayakta duramıyor değil durduralamadığı için faule maruz kalıyor