E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı'nda kaza! 9 kişi yaralandı---

Atatürk Havalimanı'nda kaza! 9 kişi yaralandı

Atatürk Havalimanı'nda kaza! 9 kişi yaralandı
04 Kasım 2018 - 15:01 borsagundem.com

Atatürk Havalimanı'nda bagajları taşıyan araçla, uçak içlerini temizlemeye giden temizlik personelini taşıyan servis aracı kafa kafaya çarpıştı

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren TGS'ye ait traktör ile uçakların içini temizlemeye giden personeli taşıyan servis aracı Atatürk Havalimanı apronunda kaza yaptı.

Apronda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın Atatürk Havalimanı'nda bulunan N bölgesi yakınlarında meydana geldiği öğrenildi.(DHA)


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyit05 Kasım 2018 00:55

    apronda hız limiti 25 km/saattir. ayrıca her ne sebeple olursa olsun arac sollamak yasaktır. Dolayısıyla bu arkadas resmen intihar etmiş.

  • Çarpışan oto elemanı 04 Kasım 2018 22:38

    Uykusunu alamamış daaan diye sola girdi. Bu eleman milyonluk uçakların arasında çalışıyor. İnsan hayatı için büyük risk.

  • Volkan04 Kasım 2018 20:54

    Geçmiş olsun. Bir anlık dalgınlık neye mal oluyor. Kimsenin işi kolay değil. Bagaj taktörü dikkatsiz davranmış. Aslen şehirlerarası yolda da sola dönüşler hep tehlikelidir. UPS kurye  kamyonlarının rotalarını planlarken sürekli sağa dönecek şekilde planlama yaparmış.