E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAt yarışı sevdası futbol bıraktırdı---

At yarışı sevdası futbol bıraktırdı

At yarışı sevdası futbol bıraktırdı
04 Kasım 2013 - 19:52 borsagundem.com

Geçen sezon aktif futbol hayatına nokta koyan ünlü İngiliz futbolcu, futbolu bırakma sebebini açıkladı

İngilizlerin eski milli futbolcularından Michael Owen, sahip olduğu Brown Panther isimli tayın katılacağı yaklaşık 2.5 milyon euro ödüllü yarışı izlemek için Cuma günü Londra 'dan Avustralya'ya gitti. Brown Panther'in kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Owen, "Bu tip organizasyonlara katılmak ve Brown Panther gibi atları izleyebilmek için futbol kariyerime son verdim" şeklinde konuştu.

Futbolculuk kariyeri boyunca Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United'da top koşturan 34 yaşındaki eski golcü, at yarışlarından büyük keyif aldığını kaydetti.

İngiliz Metro Gazetesi'nde yer alan haberde at yarışlarında yer almanın futbolculuktan çok farklı olduğunu kaydeden Michael Owen, "15 yıldır at yarışlarının içindeyim. Melbourne Kupası dünyanın en büyük yarışlarından ve bu yarışı kazanan ilk İngiliz olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Owen'ın sahip olduğu Brown Panther, 5 Kasım günü Melbourne'da daha önce hiçbir Britanyalı tayın galip gelemediği Melbourne Kupası'nda tarihe geçmek için piste çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)