E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAt koşar, baht kazanır!---

At koşar, baht kazanır!

At koşar, baht kazanır!
29 Haziran 2013 - 06:47 borsagundem.com

Bu yıl 87’ncisi düzenlenecek olan Gazi Koşusu, dev bir ekonomi yaratıyor

Cumartesi ve pazar günü yapılacak yarışlarda toplam 20 milyon liralık hasılat bekleniyor. 6 milyon liradan fazla ödülün dağıtılacağı koşuları Veliefendi Hipodromu’nda 50 bin kişinin izleyeceği tahmin ediliyor. Gazi Koşusu’nun, turizme de büyük katkı sağlaması bekleniyor. Yarışlar için Fransa, İrlanda, Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden de 100’ün üzerinde yabancı katılımcı gelecek. Arjantin Jokey
Kulübü Koşusu vesilesiyle bu ülkeden konuklar ile İrlanda, Fransa gibi ülkelerin yarış otoritesi temsilcileri de geliyor. Uluslararası Yarış Otoriteleri Federasyonu (IFHA) Başkanı Louis Romanet de Gazi Koşusu için İstanbul’da olacak. Hipodroma giriş ücretleri erkekleriçin 2, kadınlar için 1 lira.

Ebru Gündeş’in atı da var
CUMARTESİ ve pazar günü yapılacak koşularda Sanatçı Ebru Gündeş, TJK Başkanı Serdal Adalı, TJK Asli Üyesi ve ses sanatçısı Faruk Tınaz, TJK Yönetim Kurulu Üyesi ve Tiyatro Sanatçısı İlyas İlbey gibi ünlü isimlerin de atlarının koşması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda da ünlü isimlerin atlarının koştuğu yarışlar merakla izleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı29 Haziran 2013 11:35

    At işi bana göre değil. Bir kere hipodruma gittim cebimdeki bütün para gitti. inat ettim 6 lıyı sonunda buldum. Ondan sonra heyecan filan kalmadı. O hafta nasıl olduysa herkes 6 lıyı bulmuş :)