E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAsya borsaları değer kaybetti---

Asya borsaları değer kaybetti

Asya borsaları değer kaybetti
14 Ocak 2014 - 08:30 borsagundem.com

Asya borsaları bugün baskı altında kalırken, Japonya Nikkei endeksi yenin dolar karşısında dört haftanın en yükseğini görmesinin ardından düştü...

ABD'de Cuma günü açıklanan zayıf tarım dışı istihdam verisi Fed'in tahvil alımlarını ne derece hızlı azaltacağı konusunda şüphelere neden olmasının yanı sıra dünyanın en büyük ekonomisindeki toparlanmanın hızı konusunda endişeleri de beraberinde getirdi.MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi bugün yüzde 0.8 düştü.    

ABD borsaları şirketlerden gelecek bilanço açıklamaları öncesindeki tedirginlikle dün düştü. Bilanço dönemine ilişkin ön açıklama yapan şirketlerin büyük bölümünün beklentilerini aşağı çekmesi zayıf bir kârlılık görünümüne işaret etti. Lululemon, SodaStream, Express ve Aaron's hisseleri dün açıkladıkları zayıf sonuç vce beklentilerin ardından değer kaybetti. ABD'de bu hafta bilanço açıklayacak şirketler arasında JPMorgan Chase, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs ve Morgan Stanley de yer alıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)