E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Aslandan İtalyanlara geçit yok---

​Aslandan İtalyanlara geçit yok

​Aslandan İtalyanlara geçit yok
21 Kasım 2013 - 23:25 borsagundem.com

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 6. maçında Galatasaray, İtalyan ekibi Montepaschi Siena'yı 54-52 yenerek gruptaki 4. galibiyetini aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'nda son iki maçını kazanarak yükselişe geçen Galatasaray Liv Hospital, Montepaschi Siena karşılaşmasından da galip ayrılarak, çıkışını sürdürdü.

Sarı kırmızılılar, Stelmet Zielona Gora'yı deplasmanda 78-75, Bayern Münih'i ise İstanbul'da 84-74 mağlup ederek, çıkışını Montepaschi Siena ile sürdürdü  ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

Galatasaray Liv Hospital, bu skorun ardından oynadığı 6 maçta 4. galibiyetini elde etti ve Top 16 yolunda önemli bir adım attı. Montepaschi Siena ise 5. mağlubiyetini aldı.

Mücadelede 16 sayı ve 16 ribaundluk performansıyla "double-double" yapan Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Pops Mensah-Bonsu ile 16 sayı üreten Montepaschi Siena'dan Daniel Hackett en skorer oyuncular oldu. Sarı-kırmızılı ekipte Sinan Güler de 12 sayı ile çift haneli sayıya ulaştı.

Galatasaray Liv Hospital, bu galibiyetle grupta Olympiakos'un ardından ikinci sıraya yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)