E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsgari ücret için toplanıyorlar---

Asgari ücret için toplanıyorlar

Asgari ücret için toplanıyorlar
06 Aralık 2013 - 00:13 borsagundem.com

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Bakan Faruk Çelik'in başkanlığında toplanacak. Fatih Projesi'nde pazarlık görüşmeleri bugün yapılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valiliği ve Zeugma Mozaik Müzesini ziyaret edecek, Ulu Cami'de cuma namazı kıldıktan sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesine ziyarette bulunacak. (Gaziantep/09.00/10.45/12.00/13.15)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski bakanlardan Mehmet Gölhan için düzenlenen cenaze törenine katılacak. (TBMM/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Pınarhisar Hükümet Konağı Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak, Vilayet Meydanı'nda halka hitap edecek ve toplu açılış gerçekleştirecek. - Lüleburgaz'da toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek Erdoğan, Ramada Otel'de partisinin il teşkilatı üyeleriyle yemekte bir araya gelecek. (Kırklareli/11.00/13.30/15.30/Tekirdağ/18.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın tadilatını  gerçekleştirdiği  Saraybosna Üniversitesindeki "İstanbul-Saraybosna Konferans Salonu" ile yapımını tamamladığı Mostar'daki tarihi Karagözbey Medresesi'nin yeni binasının açılışını yapacak. (Saraybosna/Mostar)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, MÜSİAD'ın düzenlediği 4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi'nin açılışına katılacak. (İstanbul/10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan İNTES Genel Kurulu'na katılacak. - Bakan Çelik, Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı'na başkanlık edecek.(Ankara/16.30/10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşad Salihi ve Yürütme Kurulu üyelerini kabul edecek. (Ankara/15.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyeleriyle kahvaltılı bilgilendirme ve sohbet toplantısında bir araya gelecek. (İstanbul/09.30)

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Uluslararası Terörizm ve Sınıraşan Suçlar Sempozyumu'na ve sahil güvenliğe bot teslim törenine katılacak. (Antalya/09.30/14.30)

Kalkınma Bakan Cevdet Yılmaz, OECD Bölgesel Kalkınma Politikası Komitesi Bakanlar Toplantısı'nın, "Rekabet Edilebilirliğin İyileştirilmesi: Metropol Bölgeler İçin Daha İyi Yönetişim" konulu oturumunda konuşma yapacak. (Marsilya)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu gazetecilerle dayanışma amacıyla Silivri'de görülen KCK davasını izleyecek. (İstanbul/11.00)
Fatih Projesi kapsamında alınacak 347 bin 367 "akıllı tahta" ile 13 bin 645 çok fonksiyonlu A3 yazıcı ve 28 bin 351 çok fonksiyonlu A4 yazıcı için teklif veren firmalardan ön elemeyi geçenlerle pazarlık görüşmeleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında yapılacak. (Ankara/14.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, "Yoksulluk Çalışması 2012" haber bülteni ile 3. çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, Pamukkale ''Üniversite - Sanayi İşbirliğinde Teknokentlerin Rolü'' konulu panele katılacak, etkinliğin açılışında konuşma yapacak. (Denizli/10.00/14.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)