E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriASELSAN, İklim Lideri Ödülü aldı---

ASELSAN, İklim Lideri Ödülü aldı

ASELSAN, İklim Lideri Ödülü aldı
01 Nisan 2021 - 10:54 borsagundem.com

ASELSAN, Karbon Saydamlık Projesi'nde bir kez daha İklim Lideri Ödülü'nü kazandı.

ASELSAN, prestijli çevre projelerinden Karbon Saydamlık Projesi'nde (CDP) bir kez daha İklim Lideri Ödülü'nü aldı. ASELSAN, iklim değişikliğine karşı çalışmalar konusunda her yıl başarısını artırarak, sürdürülebilirlik yaklaşımını puanına da yansıttı. 2012 yılında yaptığı ilk raporlama ile CDP Türkiye programına dahil olan ve her yıl başarısını artırarak üst üste üç yıl İklim Lideri Ödülü alan ASELSAN, çevreyi gelecek nesillere aktarılacak bir emanet olarak görme vizyonu doğrultusunda, Ar-Ge ve üretim faaliyetlerini topluma değer katma sorumluluğuyla yürütüyor. 2020 yılı CDP Türkiye İklim Lideri ödülleri, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrimiçi şekilde düzenlenen ödül töreniyle 31 Mart 2021 tarihinde sahiplerini buldu.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, konuyla ilgili şunları iletti: “İklim değişikliğine bağlı riskleri yüksek teknolojimiz, insan kıymetimiz ve güçlü bilgi birikimimizle yönetiyoruz. İklim değişikliği faaliyetlerimizin tüm değer zincirimize öncülük etmesi temennisi ile millileştirme çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.”

ASELSAN’ın büyük başarısı

KKTC’nin enerji sorununu ASELSAN çözecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 59,10
En Yüksek: 59,85
En Düşük: 57,40
Değişim 2,87 %
FK: 18,48
PD / DD: 1,54
İşlem Hacmi 3.455.136.609
Toplam Adet: 58.620.510
Ağırlıklı Ort.: 58,79
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)