E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArsenal'in sakatları çoğalıyor---

Arsenal'in sakatları çoğalıyor

Arsenal'in sakatları çoğalıyor
18 Ağustos 2013 - 19:29 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibindeki yıldız oyuncu 3 ay sahalardan uzak kalacak.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Topçular'ın Aston Villa'ya karşı oynadığı mücadelede sakatlık geçiren genç kanat oyuncusu Alex Oxlade Chamberlain'ın dizinde büyük bir problem var. İngiliz Milli Takımı'nın da formasını giyen futbolcunun ilk belirlemelere göre en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
WENGER: BİRÇOK OYUNCUMUZU KAYBETTİK
Wenger de Aston Villa ile yaptıkları mücadele sonrasında yaptığı açıklamalarda, "Sadece bir maç kaybetmedik, birçok oyuncumuzu kaybettik. Sahada inanılmaz tekmeler vardı. Çarşamba akşamı Fenerbahçe ile oynayacağımız maç öncesinde bazı futbolcularımızda sorunlar var. Oxlade-Chamberlain sakatlandı, suratına darbe alan Gibss'te derin bir açılma meydana geldi. Sagna ve Rosicky'de de problemler var. Ramsey'in ise bileğinde bir sorun var" diyerek Fenerbahçe maçı öncesinde yeni sakatların olduğunu açıklamıştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FBçeli taraftar öfkesi.18 Ağustos 2013 22:05

    BIrakın arkadaşlar plavralaraı bizler bir alt kümeden üst lige çıkan takımı yenemiyoruz kaldıki bir ingiliz takımını olan arsenali yenecekmişiz bunlara kargalar bile güler.ben daha ligler bittikten sonra hoca değişikliğinde ERSUN YANALIn ismini duyunca orada ŞOK oldum ulan koca FB çemiz ŞAMPİYONLAR liginde koşacak aziz başkan takımın başına getire getire yerli diye hiç başarısı olmayan insanı getiriyor demekki busenede boşa kürek sallayacağız.bana göre azizyıldırım ya UEFA, dan YADA CAStan korkarak doğru dürüst transfer bile yapamadılar.şimdi bana diyeceklerki ir maçlan yorum yapılmaz ,bana sorarsanız öyle bir yapılırki sen geçen seneyihem UEFAda hemde süper ligde vede kupada oynayarak iyi bir izlenim bıraktınız.şimdi ise kadro biraz dahada güçlendi ama gel gelelim teknik direktörün yalnışlıklarıylan koca FB çemiz ilk maçında mağlubiyetlen ayrıldı.eğer bu konya FB çeyi yeniyorsa demekki ligide şampiyon olarak btirecektir.akında tirbünler herkesi İSTİFAYA çağırmaya başlarlar.bu takım ERSUN YANALA on gömlek fazla geliyor yanal bu takımı çalıştıramaz.yensek ingiltereye gittiğimizdede onlar bizi orada parçalarlar.yazal bu takımdan hemen gönderilmeli.