E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç- Davutoğlu- Gökçek görüşmesinin perde arkası---

Arınç- Davutoğlu- Gökçek görüşmesinin perde arkası

Arınç- Davutoğlu- Gökçek görüşmesinin perde arkası
10 Haziran 2015 - 10:47 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün dikkat çeken iki görüşme yaptı. Öğle saatlerinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya gelen Davutoğlu, akşam da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Genel Merkez’deki makamında kabul etti.

Bu iki görüşme, Arınç ile Gökçek arasındaki 8 Haziran polemiğini hatırlattı. Gökçek, seçim öncesinde damadının paralel yapıyla irtibatı olduğunu iddia ederek, Arınç’ın istifasını istemişti. Buna karşılık Arınç da “Ankara’yı parsel parsel sattı” demiş ve 8 Haziran’dan itibaren Gökçek ile ilgili açıklama yapacağını ifade etmişti.

Davutoğlu ise, iki isimle de ayrı ayrı görüşerek, uyarıda bulunmuştu. Önceki gün parti genel merkezine gelen Arınç’a açıklamaları hatırlatıldı. Arınç, “Bugün 8 Haziran ama 8 Haziran sonrası değil” dedi. Yine önceki gün akşam Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da, “Elinde bir şey olup savcılığa gitmeyen namerttir” diye yazdı.

‘ÇAĞRILDIM GELDİM’

Tüm bu yaşananların ardından Davutoğlu, bu iki isimle dün ayrı ayrı görüştü. Arınç, öğle saatlerinde yaptığı Davutoğlu görüşmesinin ardından “Konuştuklarımız ikimizin arasında” dedi. Akşam saatlerinde genel merkeze gelen Gökçek de, “Çağrıldım geldim, bilmiyorum” açıklaması yaptı. Ancak Gökçek, Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme nedeniyle Başbakan ile bir araya gelemedi.

Erdoğan görüşmesinin ardından Davutoğlu, partiye dönerken Gökçek, Davutoğlu ile görüşemeden partiden ayrıldı. Ancak Gökçek, bir süre sonra yeniden Genel Merkeze geldi ve Davutoğlu ile görüştü. Gökçek, bir gazetecinin, “Son dönemde Sayın Başbakan Yardımcısı ile ilgili attığınız twit’ler tartışılmaya başlandı, dün (önceki gün) de bir twit attınız” şeklindeki sözleri üzerine Gökçek, “Hayır ben Arınç’a yönelik bir twit atmadım. Onu okurken yanlış okuyorsunuz, iyi okuyun” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali osman10 Haziran 2015 11:00

    kıvırma gökçek bal gibi arınça meydan okudun erkekçe söylesene televizyonlara çıkıp milletin dinini imanını karalamak kolay

  • kıro10 Haziran 2015 10:59

    çevir kazı yanmasın... akp' siz koalisyonda savcılardan arınç' ın sözlerine soruşturma bekliyoruz...