E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArena'da Tarık Tüzünsü dönemi bitiyor---

Arena'da Tarık Tüzünsü dönemi bitiyor

Arena'da Tarık Tüzünsü dönemi bitiyor
25 Ekim 2013 - 10:14 borsagundem.com

Arena Bilgisayar’ın Genel Müdürü Tarık Tüzünsü yıl sonunda görevini Okay Nasır’a devrediyor.

Arena Bilgisayar'da yönetim değişiyor. Arena Bilgisayar’ın Genel Müdürü Tarık Tüzünsü yıl sonunda görevini Okay Nasır’a devrediyor. Görev değişikliği, Arena Bilgisayar Yönetim Kurulu Tarafından 1 Ocak 2014 Tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde onaylandı.
Arena Bilgisayar Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Arena’nın uzun yıllardır pazarda başarıyla var olduğu ve yeni yönetimle istikrarlı büyümesine devam edeceği belirtildi.
Arena Yönetim Kurulu Başkanı Servet Topaloğlu, profesyonel kariyerine uluslararası platformda farklı bir kulvarda devam etmek istediğini Arena Yönetim Kurulu’na bildiren Tarık Tüzünsü’ya bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, 1 Ocak 2014 tarihi itibariye görevi devralacak olan Okay Nasır’a da yeni görevinde başarılar diledi.
1972 İstanbul doğumlu olan Okay Nasır, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat bölümü mezunudur. Bilişim Sektörü ile 1997 yılında  KARMA Donanım ile çalışmaya başlayarak tanışmış ve sırasıyla EMPA Elektronik, SENTİM ve KONT Bilişim şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapmıştır. Okay Nasır, son 2 yıldır, bir Arena Bilgisayar iştiraki olan ve elektronik güvenlik sektörünün en yenilikçi firması olma hedefiyle yola çıkmış SENSONET’in kurucu Genel Müdürlüğü’nü sürdürmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)