E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda'dan şampiyon takıma biner euro prim---

Arda'dan şampiyon takıma biner euro prim

Arda'dan şampiyon takıma biner euro prim
15 Ocak 2015 - 06:11 borsagundem.com

Arda Turan, babasının başkanlık yaptığı ve kendisinin futbola başladığı Altıntepsi Makelspor'un amatör ligdeki şampiyonluğu üzerine prim sözü verdi

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Altıntepsi Makelspor şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşadı. Arda Turan, babasının başkanlık yaptığı ve kendisinin de futbola başladığı kulübün şampiyonluk primini üstlendi.

İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü'nde forma giyen Arda Turan, geçtiğimiz hafta sonu büyük bir gurur yaşadı.

Milli futbolcunun doğup büyüdüğü semt olan Bayrampaşa Altıntepsi'nin takımı Altıntepsi Makelspor, İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyon oldu.

Süper Amatör Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın başkanlığını ise Arda Turan'ın babası Adnan Turan yapıyor. Arda, şampiyonluk haberini alır almaz önce babasını telefonla arayıp tebrik etti, ardından da, "Bütün futbolculara 1000'er Euro şampiyonluk primi dağıtacağım" müjdesini verdi.

Arda, twitter hesabından ise “Bunu İngilizce veya İspanyolca yazmayayım da adamlar şaşırmasın. Ama bahsetmezsek olmaz. Altıntepsi şampiyon oldu!!!” diye yazarak futbola ilk başladığı takımını unutmadığını gösterdi.

Arda Turan, Galatasaray altyapısına girmeden önce futbola Altıntepsi Makelspor'da başlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)