E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler ve Ancelotti arasında sinirler gerildi---

Arda Güler ve Ancelotti arasında sinirler gerildi

Arda Güler ve Ancelotti arasında sinirler gerildi
02 Nisan 2024 - 12:40 borsagundem.com

Madrid'in yerel kaynaklarına göre Arda Güler ve Ancelotti arasında tartışma yaşandı. Söz konusu kaynağa göre Arda'nın süre bulamaması, genç yıldız için sinir bozucu bir durum haline geldi.

Şampiyonluk mücadelesinde Barcelona’yı geride bırakmayı başaran Real Madrid’in Athletic Bilbao ile olan karşılaşmasında, tüm dikkatler yine Arda Güler üzerindeydi. Ne var ki, Fenerbahçe’nin önceki parlayan yıldızı, pazar günkü maçta bir dakika dahi oynama şansı bulamadı.

İspanyol medyası ise maç sonrası Arda Güler’in teknik direktör Carlo Ancelotti ile kızgın bir şekilde tartıştığını belirtti.

İspanyol devi Real Madrid, La Liga'da şampiyonluğa yürümeye devam ediyor. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 30. hafta mücadelesinde Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Arda'nın Ancelotti ile tartıştığı iddia edildi

Sputnik'in haberinde yer alan bilgilere göre, Real Madrid ile Athletic Bilbao arasında oynanan karşılaşmada Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'in üzerindeydi. Mücadeleye yedek başlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, maçı yedek kulübesinde tamamlamak zorunda kaldı. Eflatun beyazlılarda, karşılaşma sonrasında Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.

Süre bulamamak Arda için 'sinir bozucu'

Kulübü yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Real Madrid - Athletic Bilbao maçının ardından hararetli anlar yaşandı. 'Maçtan sonra acil olarak bir araya gelen Güler ve Ancelotti kararı tartıştı' başlığı ile sunulan haberde şu ifadeler yer aldı:

"Arda Güler maçın ardından Ancelotti'yle konuştu ve takımdaki durumuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Türk oyuncu, Real Madrid'de fazla oynamıyor ve Bilbao maçın ardından Ancelotti ile, takımdaki durumu hakkında konuşmak istedi.

Arda, hocasına, 'Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum' dedi. Türk oyuncu neden bu kadar az dakika oynadığını anlamıyor ama İtalyan hocanın mesajı aynı: Sakin ol...

Arda Güler harika yeteneklere sahip bir futbolcu, Ancelotti ve Real Madrid'in sportif yönetimi de bunu biliyor. Ancak şu anda fiziği elit seviyede değil ve ona zarar veren şey de bu. Arda'ya göre ise çok fazla maç oynamaması ya da sadece maçların son dakikalarında oynaması sinir bozucu."

Bayern Münih'ten Arda Güler atağı! İşte gözden çıkardığı bonservis miktarı...

 

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler

 

Arda Güler, Real Madrid'de ilk golünü attı: İşte o tarihi an!

 

Ancelotti'den Arda Güler hakkında yeni açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)