E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAncelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler---

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler
16 Mart 2024 - 22:13 borsagundem.com

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in Osasuna maçında yarı sahadan çektiği ve direkten dönen şutu değerlendirdi. Ancelotti, yaptığı açıklamada, "Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir" ifadelerini kullandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda 4-2 kazandıkları Osasuna maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, 85. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna giren Arda Güler'in 90+3. dakikada gol olmasa da futbolseverleri heyecanlandıran şutuyla ilgili bir soruya cevap verdi.

"Bizim için bu bir gol"

İtalyan teknik adam, "Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir. Gol atamaması önemli değil. Bizim için bu gol." şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın en iyisi olan ve iki gol atan Vinicius'un ise "sonucu belirleyen bir futbolcu" olduğunu söyleyen Ancelotti, "Her alanda etkili bir futbolcu. Farklılık yaratıyor. Üzerinde çok baskı var, kendini biraz daha kontrol etmeli. Ama fazla söze gerek yok, olağanüstü bir maç oynadı. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer yandan Real Madrid'de özellikle Arda'yı ön plana çıkarmaya devam eden Marca gazetesi, internet sayfasında Türk futbolcu için "dahi" yakıştırması yaparak, Ancelotti'ye "Artık Arda'yı bize 5 dakikadan daha fazla izlettirmenin zamanı geldi." çağrısında bulundu.

Arda Güler, Real Madrid'de ilk golünü attı: İşte o tarihi an!

 

Ancelotti'den Arda Güler hakkında yeni açıklama

 

Real Madrid'de Mbappe transferi Arda Güler'i nasıl etkiler?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)