E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArap Birliğinin 'Barış Pınarı' açmazı---

Arap Birliğinin 'Barış Pınarı' açmazı

Arap Birliğinin 'Barış Pınarı' açmazı
14 Ekim 2019 - 12:54 borsagundem.com

Mısır'ın çağrısıyla düzenlenen "Barış Pınarı Harekatı" toplantısına sadece 10 ülkenin dışişleri bakanı seviyesinde katılması, Arap Birliği içindeki açmazın ve bölünmüşlüğün göstergesi olarak değerlendiriliyor.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uyumsuz14 Ekim 2019 20:17

    Devamı....Ki bu suriyeliler e yönelik bir operasyon olsaydı yıllardır ülkemizde milyonlarca suriyeliyi barındırmaz kucak açmazdık ( ha doğru mu yaptık o tartışılır gün gelir sırtımızdan bugün vuranlar gibi vurmazlarsa iyi ). Suriye de savaştan kaçan o insanların içinde arap da türkmen de kürt de var. Sünnî de şii de belki hristiyan belki zerdüşt bile vardır ama biz onlara insan oldukları ve zor durumda oldukları için kucak açtık. Keşke şu an bize laf söyleyen siz arap birliği Ab de bizim onda birimiz kadar insan ve merhametli olabilseydiniz. Bizim yerimizde başka bir ülke böyle bir operasyon yapsaydı sivillere karşı bizim kadar hassasiyet gösterir miydi? Bunun cevabı yakın tarihe bakınca çok net kocaman bir "HAYIR". O yüzden siz önce insan olmayı sonra ALLAH ın yarattığı insana ve canlıya değer vermeyi öğrenin.

  • Uyumsuz14 Ekim 2019 20:16

    Siz önce bi kendinize bakın şu an o birliğe üye olan ülkelerin bir çoğunda sivil katliamı yapılırken ki bunların çoğunu da yine o birliğe üye ülkeler yaparken siz kimin itisiniz ki bize laf etme haddini kendinizde görüyorsunuz. Bizim derdimiz suriye topraklarını işgal etmek de değil suriye de yaşayan dili dini ırkı ne olursa olsun sivillere yönelik bir saldırı da değil. Ki bu suriyeliler e yönelik bir operasyon olsaydı yıllardır ülkemizde milyonlarca suriyeliyi barındırmaz kucak açmazdık ( ha doğru mu yaptık o tartışılır gün gelir sırtımızdan bugün vuranlar gibi vurmazlarsa iyi ). Suriye de savaştan kaçan o insanların içinde arap da türkmen de kürt de var.

  • tv14 Ekim 2019 16:31

     halk bir ayaklanırsa gorursunz anyayı konyayı saltanatınızda son bulur yetiş türkiye deme ye başlarsınız tranppp para istiyor acele gonderin aciz arap yoneticileri bazıları

  • cemal erdem14 Ekim 2019 16:19

    Arap Birliği diyor Müslüman Birliği demiyor.

  • Kamil14 Ekim 2019 15:54

    Pardon, birlik mi. Ne birliği, müslümanlar birbirini yiyor, birlik olarak yapılan olumlu bir şey yok. Müslüman olmayan ülkelerden aldıkları silahları birbirlerine karşı kulla nıyorlar. Silah satanlar zenginleşiyor alanlar telef oluyor. Burada yanlış giden birşey var amma , ne (6)  (6)  (6)  (6) 

  • cekic14 Ekim 2019 15:53

    Arapdan dost olmaz Arab'ın İslam ile ilgisi yok. Bunlar İslam düşmanı sadece halka müslüman. Ne varsa Türk de var Türk'ün Türkden başka dostu yok .

  • şunlara bak..14 Ekim 2019 15:46

    İslamiyetin imajını bozan, din adı altında dinsizlik yaşayan ülkeler bunlar.. türkiye daha islamın en gerçekçi olduğu ülkedir. Türkiye cumhuriyettir çünkü...

  • ümmet...14 Ekim 2019 15:43

    nerde arap sevcilier? nerd eo troller ? ahmedi nesajj dan beri yazan troller nerdesiniz? al sana ümmetçi müslüman arap kardeşlerin... GENE Mİ KANDIN... kardeşimmm bizi dinleyeceksin kanmayacaksın. okadar... kapak olsun bu arapcıklarda sizlere... akıllan artık

  • pazarci14 Ekim 2019 13:25

    capulcular birligi.....