E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArabada sigara yasağı geliyor---

Arabada sigara yasağı geliyor

Arabada sigara yasağı geliyor
21 Eylül 2019 - 13:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aracı kullanan da yolcu da sigara kullanamayacak” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi. Erdoğan "BM Genel Kurul Başkanlığı için Büyükelçi Volkan Bozkır'ı aday göstereceğiz" dedi.

ABD ile olan ilişkiler ve Fırat’ın Doğusu konsunda önemli açıklamalar yapan Erdoğan son dönemde Türkiye’nin gündemine oturan arabada sigara yasağı konusunda şunları söyledi:

“Ben yolda görüyorum, takside şoför araç kullanırken sigara görüyor. Ben bunları görünce uyarıyorum. Bundan sonra yazılı olarak da belirlenecek ve artık şoför de sigara kullanamayacak. Aracı kullanan da yolculuk eden de sigara kullanamayacak. Nargile ile ilgili de adımlar atacağız. Nargile sigaradan daha zararsızdır diyenler saflığa yatıyor. Nargile sigaradan daha zararlıdır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa temiz22 Eylül 2019 13:30

    2013 te cikmis o kanun zaten ayni kanun yeniden nasil cikar reis danismanlarin ise yaramiyor

  • Faruk Dertli22 Eylül 2019 02:25

    Sigarayı yasaklamaları iyi olmuş, ya arabada etli Püro içen bayanlar onları da yasaklayın, size müteşekkir kalalım.

  • sa22 Eylül 2019 01:53

    Gelen zammı , ben sizden vergi almak için değil bırakın diye yaptım imajı yaratmak için güzel bir adım.. Tabi yersen.

  • Cem21 Eylül 2019 16:50

    Bu işler kanun çıkarmakla olmuyor malesef pratikte uygulanamayan kanunlarımız var yıllardır kapalı mekanlarda sigara içme yasağı var peki uyan veye denetleyen varmı malesef yok ara sıra göstermelik denetim yapılıyor adet yerini bulsun diye göz önünde bulunan bir kaç işletmeye ceza yazılıyor gerisi yalan pratikte uygulanabilirliği yok

  • yalçın21 Eylül 2019 18:28

    eds ler cingöz recai den beter olmuş. havada karada herkesin fotoğrafını çekiyor. telefonla konuşurken çekiyor ceza geliyor kemer takmazsan çekiyor ceza yazıyor. elinde kalem görse sigara der ceza yazarlar hiç birşey diyemezsin. şirketimizin aracına D2 belgesi yok diye ceza kestiler. D2 miz var dışarıdan firmaan almışız. cezaya itiraz ettik fayda etmedi. kendi D2 niz olmalı diyerek cezaya itiraz edemezsin dediler ve üzerine 650 lira daha dosya masrafı ekleyerek cezayı ödettiler. memlekette hukuk var demeyin. kesinlikle keyfi takılıyorlar.

  • yalçın21 Eylül 2019 15:26

    sigaramıza zevkimizinde içine ettiler. zaten hayattan zevk almıyoruz eskiye özlem iyice arttı hey gidi eski günler hey

  • Bika21 Eylül 2019 14:40

    Nargile içenler Suriyeliler.