E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'dan İsrail'in kara harekatına sert tepki---

Ankara'dan İsrail'in kara harekatına sert tepki

Ankara'dan İsrail'in kara harekatına sert tepki
14 Mayıs 2021 - 02:53 borsagundem.com

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne kara operasyonu başlattığını duyurdu. İsrail'in açıklamasından sonra Ankara'dan art arda sert tepkiler geldi.

İsrail ordusu Gazze'ye saldırdı. Gazze hava ve denizden bombalanıyor. İsrail'in kara harekatının başlattığını duyurmasının ardından Ankara'dan art arda sert açıklamalar geldi. 

ALTUN: İSRAİL'İN BU HUKUK TANIMAZ TAVRININ SON BULMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne kara operasyonu başlatmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"İsrail, katliamlarına ve terör eylemlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. İşgalci İsrail, yıllardır hukuksuz bir şekilde her türlü insan hakkını ayaklar altına alarak abluka altında tuttuğu Gazze'ye şimdi de kara operasyonu başlatıyor.

Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz. İsrail'in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadelemiz, Filistin tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşana dek sürecektir. Bu hukuksuzluk ve işgal derhal son bulmalıdır."

İsrail ordusu, Gazze’ye karadan saldırı başlattı

KALIN: TÜM DÜNYAYI ACİLEN SORUMLULUK ALMAYA DAVET EDİYORUZ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yeni katliamların habercisi olduğunu belirtti. Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, yeni katliamların habercisidir. İsrail'in hukuk dışı ve işgalci tavrına karşı tüm dünyayı acilen sorumluluk almaya davet ediyoruz. Türkiye, Filistin halkının yanında olmaya devam edecektir."

KURTULMUŞ: İSRAİL'İN ZULMÜ YERYÜZÜNÜN VİCDANINI KANATIYOR

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, siyonist terör devleti İsrail'in zulmünün yeryüzünün vicdanını kanattığını belirtti.

Kurtulmuş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Siyonist terör devleti İsrail'in zulmü yeryüzünün vicdanını kanatıyor. Hepimizin kalbi Filistin'le, Gazze'yle çarpıyor. Hepimiz Kudüslüyüz, hepimiz Mescid-i Aksa'nın evlatlarıyız. Zafer inananlarındır, zafer Filistinlilerindir." ifadelerini kullandı.

Lübnan'dan İsrail'e roketli saldırı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gur14 Mayıs 2021 12:28

    Borsa gündem.. tavsana kac...taziya tut..baska haber bulamiyor..isitip...isitip..onumuze koyuyor.

  • Türkoğlutürk 14 Mayıs 2021 09:32

    Konuşmak kolay, kapat gümrükleri, İsrail malını sokmasın. Arap kadar bile yapamadık, Suudi bizim malları almıyor.

  • Kaçan Grup14 Mayıs 2021 08:48

    boş boş konuşmaktan başka bir şey yok

  • Cego14 Mayıs 2021 06:31

    Kardeşim sizde sınır ötesi harekat yapıyorsunuz. Adamlar ülkelerini ve kendilerini koruyorlar. Heralde bunu fırsat bilip gündemi değiştiriyorsunuz. Madem öyle yiyiyorsa dokunma bu halka.Al çoluğunu çocuğunu senden olanı hani beyaz kefeninizi giymiştiniz ya devam edin Gazze ye doğru.

  • Kerim14 Mayıs 2021 08:31

    Sen cocuk katili destekcisimisin