E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'daki üçüncü İdlib zirvesi sona erdi---

Ankara'daki üçüncü İdlib zirvesi sona erdi

Ankara'daki üçüncü İdlib zirvesi sona erdi
28 Şubat 2020 - 18:21 borsagundem.com

Türk ve Rus Heyetlerin Ankara'daki İdlib görüşmesi sona erdi. Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Türk ve Rus Heyetlerin Ankara'daki İdlib görüşmesi sona erdi. Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Türk ve Rus heyetlerinin İdlib konusunda yaptığı görüşmede, Rus tarafına, derhal sürdürülebilir ateşkes ilan edilmesi, gerginliğin azaltılması ve rejimin Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilmesi gereği vurgulandı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugünkü görüşme, Rus tarafından gelen talep üzerine yapıldı.

Görüşmede Rus tarafına, derhal sürdürülebilir bir ateşkes ilan edilmesi, gerginliğin azaltılması ve rejimin Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilmesi gereği vurgulandı.

Türk ve Rus heyetleri daha önce İdlib konusunda Ankara ve Moskova'da 2 tur görüşme yapmıştı. İki ülke heyetleri, dün ve önceki gün de Dışişleri Bakanlığında bir araya gelerek, İdlib'deki durumu ele almıştı.

Öte yandan Türk ve Rus heyetleri arasındaki görüşmelerin ardından Rus heyetin Türkiye'den ayrılacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ______,______29 Şubat 2020 10:26

    Demekki yakında anlaşma olmayacağın görünmekte.suriye de gelecek hafta büyük bir savas olacaktır.umarım bu savaşta şu hdp tam desteklediği ve chp ile iyi partilerinin destek çıktıkları pkk ypg ye büyük zaiatlar verdiririz.ben hükümetin yerinde olsam FIRAT NEHRİ nin suyu olabildiğince azaltır içerideki diğer yerlere suyu verir susuzluktan gebertir idim.

  • Vatanım28 Şubat 2020 19:32

    Ya bu ne kadar görüşme bir Arpa boyu yol alamadınız bir araya gelince ne konuşuyor nasıl bır anlaşma yapıyorsunuz anlamak mümkün degil

  • Ahmak group sizi 28 Şubat 2020 19:20

    Eee sonuç? Sonuç kardeşim sonuççç???

  • Kamil28 Şubat 2020 19:19

    Rus görüşmecilerin kgb  ajanları olduğunu okudum, bizimklier kimlerden acaba

  • YA28 Şubat 2020 18:42

    Allah milletten razı olsun. Kimi kamyonu ile gelmiş, kimi traktörü, kimi elektrikçiyim diyor, kimi tır şöförü. Taşınacak varsa, yaralı, şehit, yada mermi yada erzak, jandarma komutanına  gidip soruyor. Kan vermek için bekliyor kimisi. Türk milleti şerefli millet. Biz tek başımıza bir şey yapamıyoruz komutan diyor., askerden yeni geldik, silah da kullanabiliriz, askerlik yeni bitti diyor bir gurup köyden gelen genç. Hakkaten Türk milleti bir başka. Allah şehit acısı yaşatmasın : ( kimse kimsenin partisine bakmıyor, siyasi görüşüne. Herkes yaşanan acılar karşısında sorumluluk duyarak, bir şeyler yapmak istiyor. bir şeyleri düzeltmek için yardımcı olmak istiyor. Buz gibi havada. Allah Milletten razı olsun. Çok büyük kalpler var çok.

  • ----------- ??????????-------------29 Şubat 2020 10:27

    Merak ediyorum bu yoruma olumsuz oy veren rusya ve abd nin or................ çoçukları ve vatanhainlerini.